(sm1)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm1)
این روزا همه شادمهر گوش میدن. واقعا دیدم که میگم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ تجربه کن با قیمت 0.99 $ در آینونز قرار گرفت.
به خودم گفتی ی روز(sm50)
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خودم گفتی یه رووووووززز
کانال تلگرام اصلی خود شادمهر[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی تجربه کنی بعد من تکراریه...
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به توچهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)زندگی کردم تورو
و بسی بسیار لذت بردیم . . .
اسیر تحریرای نابغه ام . . .
هر بار گوش میدم یه تحریر جدید توو یه نقطه از تراک به گوشم میرسه . . .
مگه میشه آخه . . .
از نظرات دوستان هم لذت بردیم . . .
منتظر آلبوم . . .
شاد و شادمهری باشید همچنان تا ابد . . .
همین سعید زمانی رو بهروز صفاریان آورد تو مارکت .... و تو فیس بوکش همش از سعید زمانی تعریف میکرد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دموی جدید گذاشت(sm81)
تنظیمش خودشه
موزیکه سنگینیه (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidjalab1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پست جدید شادمهر یه جورایی میخاد بگه آلبوم با تاخیر میاد به نظرم میوفته واسه عید
نه عزیزم تاریخه پیش فروش رو گفتن تو آذر آلبوم دستمونه. فقط من از این میترسم شادمهر بعد از این آلبوم اعلام بازنشستگی کنه. (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط امین پوری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ن داداش آلبوم کاملا آمادست و دو هفته دیگه ویدئو همیشگی پخش میشه و بعدش آلبوم منتشر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط امین پوری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)چرانقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد من هر کی بیاد
یکی تو اینستا گفت اسطوره نکنه بعد از این دو دهه دیگه نخونی هول و ولا انداخت تو جونه من(sm35)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصبا اهنگ اومد شل شدین(sm70) یکم چت روم کنین فقط واس دانلود اهنگ میان انگار
سلام شاهرخ جان کم پیدایی(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو صف برا خرید آلبوم هستن..منم که اینجا فر میخورم زنبیل گذاشتم خیالم راحته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا از این شوخیا نکنید بخدا خوندم ی لحظه شوک بهم وارد شد تا چند ثانیه رفتم اون دنیا خدا بگم چیکارتون کنه قلبم افتاد پاچه شلوارم(sm74)(sm74)(sm102)(sm102)(sm102)نقل قول:
عزیزمی (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hmi70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زندگی ، کردم تورو (sm120)
تا ...
ویرایش توسط Aghili : امروز در ساعت 08:54 (sm120)PMنقل قول:
ایشون حرف از پاچه شلوار زد شما نیز ویرایش نموده ای اینجا چه خبره (sm120)
(sm120) من با گوشی میام اشتباه تایپ میکنم..وقتی ارسال میکنم تازه نوشتمو میبینم که غلط تایپ شده بعد ویرایش میکنم(sm120) از 77 تا ارسالم نصفش ویرایش خورده(sm70)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
در ادامه ، عبارت "پشت سرت" نیز به همین مفهوم اشاره دارد (sm2)نقل قول:
تو نمیتونی بری
انقدر ترانه تجربه کن خوب بود ک ثبت نام جدیدا یا ب قول فربد ثبت نام مجددیا نتونستندبیان نظر کارشناسی بدند و بهونه الکی بگیرند(sm120)
اینستاگرام دختره توی تجربه کن ( میگن ) : (sm120)
_75_soniya@
soniya habibi
موریک ویدیئ تجربه کن رو با کیفیت اورجینال و حس خوبیه رو کسی نداره ؟؟؟؟؟؟
(sm132)
منتظر شاهکار بعدی آلبوم "همیشگی " هستیم(sm118)(sm50)