الان تو خارج مامان باباها شامپاین هاشون رو قایم کردن که فقط به مهمونا بدن، مثل آجیل های ما
نمایش نسخه قابل چاپ
الان تو خارج مامان باباها شامپاین هاشون رو قایم کردن که فقط به مهمونا بدن، مثل آجیل های ما
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید اختلافو میبینی؟
در حال حاضر 33 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (25 کاربران و 8 مهمان ها)
امروز
وفات كارگردان، استيون اسميس هستش
اولين كارگردانِ اولين فيلم سکـــ.س در جهان ١٠٠سال پيش ميباشد
لطفا براي شادي روح آن كــــ.سكش براي ١ دقيقه با دووودول خودتون بازي كنيد
دخترا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترفند جذب کاربر تاثیر داشته!نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 34 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (28 کاربران و 6 مهمان ها)
اینطور به نظر میاد ... (32 کاربران و 10 مهمان ها)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺩﮐﺘﺮ ﻇﺮﻳﻒ : ﺍﻟﻮ .. ﮐﺎﺗﺮﻳﻦ ﺟﻮﻭﻭﻭﻭﻥ ﺍﻳﻦ ﻫﻔﺘﻪ ﻣﻴﺎﻱ ﻧﺸﺴﺖ !! ؟؟؟
ﮐﺎﺗﺮﻳﻦ ﺍﺷﺘﻮﻥ : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای شکستن تابوی لایک زدن چه اندیشه ای بکنیم؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
بنظرم ثبت نام کنن عده ای دکمه تشکر رو میبینین ، یکی دو بار استفاده میکنن بعد متوجه میشن که وقتی دارن پستو میخونن میتونن لایک کنن اصلا هم وقتشون گرفته نمیشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم کم داريم به جايي ميرسيم که
.
.
.
.
.
.
.
.
.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام ببرمتون به قدیماااا ....دوران کودکی تون[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماااااااااااااااماااااااا ااان
وسعت ديد خانمها:
.
.
.
.
.
.
.
.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوتاكـــ.يرداشتن باهم حرف ميزدن[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما بايدكيـــ.ربشى....
من ديگه حرفى ندارم!
به سلامتیه پسری که پول نداش واسه دوس دخترش گردنبند بخره
.
.
.
.
.
.
.
.
من به شدت معتقدم اگر جای پسر نوح دختره نوح با بدان مینشست
.
.
.
.
.
[SIZE=5][COLOR=#4b0082]قبلنا تو کار یکی دخالت میکردیم میگفتن مگه تو رُ با اون تو یه قبر میذارن ولی الان با این قبرای
خدا کنه... والا زدنش ترسی نداره (sm25)نقل قول:
(sm74)نقل قول:
(sm70)
(sm192)(sm29)نقل قول:
نقل قول:
قبلنا تو کار یکی دخالت میکردیم میگفتن مگه تو رُ با اون تو یه قبر میذارن ولی الان با این قبرای[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیز تو این هاست
چیز تو مدیریت بی لیاقت بی کفایتنقل قول:
نقل قول:
(sm98)
سلامتی بچه هایی که 5شنبه شب تو کان دوم جون دادن............سلامتی اونایی که قورت داده میشن.....اونایی که لا دستمال جون میدن.......سلامتی تو ک/ونیارو فرشیاسلامتی رو م/مه ایا علی آقا کریمی آقا مهدوی کیا....دست فروشای تو میدونکو/نیای تو زندون
به کسی که خودشو دوست نداره
اما به من میگه: “عاشقتَم”
اعتماد نمیکنم.
یه ضربالمثل آفریقایی میگه:
“خیلی مراقب باش وقتی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- مایا آنجللو
از یارو میپرسن :تو از زنت میترسی؟
میگه :چرا باید بترسم؟
لباسارو شستم
اتومو کردم
غذامو پختم
ظرفامو شستم
شیشه هارو تمیز کردم
زیر بچه رو هم عوض کردم
اونی که[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی جلو اینا بگیره، دستش برسه به یکی، چیزی از طرف نمی مونه ! (sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gharibeashena [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
(sm89) ، پس مردانگیت کو ؟ (sm142)نقل قول:
خیلی مواظب خودت باش ، شبم هست ممکنه سیبیلاتو نبینه کار دستت بده (sm70)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک سری از این دخترها جوری میگن دانشجوی رشته گیاه پزشکی هستن،انگار همکار پرفسور سمیعین.
ما هم نمیدونیم که گیاه پزشکی یک گرایش مهندسی کشاورزیه
سَبیل ها دوره تستی بودن دیگه نیستن ! ( ولی خوب بهم هم می آمدن هم (sm132) ) آره خوبه یه نگاهی بکنه بهشون ... ، اما این رفیقمون سبیل ، مبیل حالیش نمیشه ، فقط باید جلوش نباشی و فرار کنی(sm155)نقل قول:
فاطمــــا گـــل چیست!!
فیلــم ترکیه ای است که بازیگــر زن آن را همه کردن،بقیه هم تو فکـــر کردنـــش هستــن
.
.
.
.
.
.
.
امــا از اول فیلم میخــوان بگن جـــ.نده نـیـــس :|
اگه توییتر رو جرج کلونی در نظر بگیریم، فیس بوک احمد پورمخبره، گوگل پلاس حسن ورشوچی، وایبر امیر نوری، لاین هم اصغر ترقه
( از لحاظ امتیاز دهی به شبکه های اجتماعی )
مردا ها رو خیلی کم داریم ، مردها را این دورو اطراف کم میبینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکثرا نامردیم ...
واقعنی کسی هم بوده که بگه سیبیل بهت میومده یا خودت تنهایی به این نتیجه رسیدی؟نقل قول:
یا مقلب القلوب به انگلیسی چی میشه؟نقل قول:
تائید (sm172)نقل قول:
بابا عوضش کردم ! اگه از این هم خوشت نیامد تا یکی دیگه بزارم (sm148)نقل قول:
ریدم تو دهن مسى !!!
.
.
.
.
.%=Ml|/=E.
.
.
.
.
.
.
يه دفعه ياد گلى كه به ايران زد افتادم
(sm127)نقل قول:
زودتر بگو دیگر ، از همان هم خوشم میامد ، ولی در واقع به شما نمیامد (sm70)
داشتيم با بابابزرگم بحث سياسي ميکرديم گفتم : اقاجون اينا هي گفتن نفت و مياريم سرسفره مردم چي شد پس ؟
اقاجونم : دستشو از خشتکش کشيد بيرون زارررررت گذاشت زير گوشم
گفتم چرا ميزني دوباره زارررت گذاشت زير گوشم
گفتم چرا ميزني خو چته اقاجون ؟
اقاجونم : اولا که مزاحمم شدي چک اول واسه اون بود
بعدم اين سفره که الان روش غذا خوردي جنسش از چيه ؟
من : خب نفت ديگه
اقا جونم : پس چرا کـــ.سشر ميگي خو
نفت سر سفره اس ديگه چک دوم برا اون بود
پاشدم برم زارررت يکي ديگه خوابوند تو گوشم
قاطي کردمن گفتم اينو چرا زدي ديگه
اقاجونم : اين اخري واسه حموم هاي طولاني و جـــ.قايي که ميزني ديـــوث تو مصرف اب صرفه جويي کن خو
پاشدم رفتم پوتينمو پوشيدم گفتم اقاجون چش تو چش شد بام يه لگد خوابوندم تو تخـــماش فرار کردم . بنده خدا الان سه تا عمل پروســتات انجام داده هنوز هنوز تخـــماش بالا پايينه .
پيام هاي اخلاقي متن : احترام به بزرگتر - صرفه جويي در مصرف اب -عدم زدن جـــ.ق - استيفاي حقت