بابا یه کار کنین بریم تو فضا سفینه ای چیزی ..
هی میان نانومتر کمتر میکنن واس من .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا یه کار کنین بریم تو فضا سفینه ای چیزی ..
هی میان نانومتر کمتر میکنن واس من .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب تیگ هیچی ..
ترافیک چی ..
الان من زدم دانلود نسخه 99 مگابایتی .. !!!!
(sm50)
تاینی باز خجالت داده X265 گذاشته (sm59)
(sm155)
بمیری
دیوث آرمین (sm2)
برنامه «ساعت 25» هر هفته حوالی ساعت 1 بامداد با اجرای امیرحسین مدرس که خود یکی از بازیگران و مجریهایی است که به دنیای موسیقی هم ورود کرده، روی آنتن شبکه پنجم سیما میرود.
(sm120)چه کار خوبی کردن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بانمکه که (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سریاله خیلی خوبه جو جالبی داره موزیک متنش (sm88)
امریکایی ها هم با این فیلماشون برای هزارم می خوان دنیا رو نجات بدن (sm2)
(sm50)دنریس پر و پاچه پیدا کرده حسابی ترکوندنش طفلی رو
دختر اوبرین مارتل عجب دافی شده (sm51)
فقط صدف طاهریان
ای آشنا بی آشنا مرا رها مکن ... (sm50)
سینجول بپر برو دفتر موسیقی ببین این مجوز آلبوم چی شد ؟؟ (sm2)
با این همه ولی ظالم که میشوی من دوستت دارم ... (sm50)
حالمو بهم زدی ....(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)کشکی اینو میبردن سریال استارز تا جهانیان بیشتر با قابلیتاش اشنا بشن
باورش سخته همچین یاقوتی تو صدا و سیمای ایران بوده (sm120)
اسیدپاشی به خاله ٦٠ ساله در تهران/ اختلاف بر سر رابطه با یک پسر، انگیزه اسیدپاشی
دیگه خاله ها هم امنیت ندارن (sm2)
چرا تیتراژ سریال با این فونته (sm54) 720 رو دانلود کردم ولی هیچ زیرنویسی باهاش هماهنگ نبود (sm25)
اینو امتحان کننقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان میخاستم بگم زیرنویس آرین دراما اومده (sm10) از همه بهتره بنظرم (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره این همونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1080 ضرب در دویستو نمیدونم چن چه فرفی با 1080بدون ضربدر داره ؟
رضا صادقی - عاشقتم (چه گیتاری میزنه مسعود همایونی) (sm50)
به من چه سرخی میخک تو مهتاب (sm54)
(sm2)
باو حجمی نداشت که 2000*2000 بود (sm2) بعدشم گذاشته بودمش تو 8pic (sm120)
دروغ بگو ولی بگو هنوز هوامو داری
هر چی که دوست داری بگو نگو دوسنم نداری ... (sm50)
من در پی خویشم به تو بر میخورم اما
آن سان شده ام گم که به من دسترسی نیست
آن کهنه درختم که تنم زخمیه برف است
حیثیت این باغ منم خار و خسی نیست
امروز که محتاج توام جای تو خالیست
فردا که می آیی به سراغم نفسی نیست
(sm81)
برای برگشتت هر چند دیگه دیره
دلتنگ تو میشم بارون که میگیره
بین من و چشمات دیوار تردید
چشمام دیگه از این شک تو ترسیده
مثل خوره افتاده یاد تو به جون خونه
که هر طرف میرم منو سمت تو میکشونه ... (sm50)
دقیقا چرا ؟
(sm2)
مجمع با اخراج میلاد از تبدیل شدن به شعرکده نجات پیدا کرد ، نصف تایپیک کپی پیست شعر بود (sm2)