الکی دیگه تعریف نکنیم
الکی بت نسازیم
بیایید خودمونو گول نزنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
الکی دیگه تعریف نکنیم
الکی بت نسازیم
بیایید خودمونو گول نزنیم
آهنگ جدید ساسی تو ۴۸ ساعت چهار و نیم میلیون پلی شده و رکورد دکترش هم شکسته ..... گفتم اینم بگم خدمت دوستانی که روی تک آهنگهای چرت شادمهر با آمار بازدید و اینحرفا ماله کشی میکنن
آمار بازدید که کلا کشکه... بندازش آشغالی
نیما جان حرف من این نیست که ساسی به خاطر کیفیت کارش بازدید میگیره اینو در جواب دوستانی گفتم که میگفتن دور شدی هیت شده و فلان بازدید رو داشته یا بقیه آهنگهای اخیرشنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقاً حرف منم پیرو حرفت یود که نباید به این چیزا استناد کنن. ویو و لایک معیار سنجش یه آهنگ نیست به هیچ وجهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آفرین دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] البوم صادقی رو نمیذارید تو انجمن ؟
همیشه میذاشتید آلبومارو
از بچه ها کسی نگرفته اپ کنه
کدوم آلبومنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم جدید رضا صادقینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حواست بمن باشه
دوتا آهنگ آماده پخش...