(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
امیر پخ دادم
اگه خواستی بگو پاک کنم
نمیدونم راه حل هست یا نه ولی یه لحظه به ذهنم رسید گفتم بگم
میشه دقیقا بگی به کجا رسیده؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم اگه منصور کچل نصف افتخارات دایی رو داشت که کیسه کشارو آدم هم حساب نمی کرد.
اون فصلم قضیه ی اعاده حیثیت بود وگرنه بین اسطوره های ما سر این که کی بیشتر پرسپولیسیه دعواس.
(sm50)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نوشته اصلی توسطMalware[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]هر ﮐﻪ ﺭﺍ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺁﺷﺘﯽ ﺧﻮﺍﻧﺪﻡ
ﺑﺎ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﺮ ﺳﺮ ﻣﻨﺎﻗﺸﻪ ﺷﺪ
ﻫﺮ ﮔﺠﺴﺘﮏ ﮐﻪ ﻣﺮﯾﻤﺶ ﺧﻮﺍﻧﺪﻡ
ﺧﻮﯼ ﺧﻮﮐﺎﻥ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﻓﺎﺣﺸﻪ ﺷﺪ
چقد رو دارن خداوکیلی همین دیرو چارتا خوردنا (sm2)از بس گشاد شدن عادی شده براشون انگار (sm2)
(sm50)
رضا دیوث (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
یه دنیا غریبم
کجایی عزیزم
(sm2)
نيم كره ي سمت راست تخم چپم درد ميكنه
اساتيد راهنمايي كنند(sm2)
تخته گاز رفتی خایه سوزوندی (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گله ای نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گر هم گله ای هست
دگر حوصله ای نیست
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روسیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
زیباکلام در ادامه سخنان خود مدعی شد: ایدئولوژی نظام حاکم بر ایران، اسلامی است اما اسلامی که مقدار زیادی متاثر از ایدئولوژی است. این نگاه در غربستیزی و استکبارستیزی و آمریکا ستیزی خلاصه میشود. اساس، بنیان و ستون انقلاب آمریکاستیزی است و همواره جمهوری اسلامی ایران به خودش براساس آمریکاستیزی هویت میبخشد. اگر آمریکاستیزی را از جمهوری اسلامی بگیریم نظام با بحران هویت مواجه میشود.
زیباکلام با ادعای اینکه ذات ایدئولوژی چه در ایران و یا در شوروی سابق، چین و کوبا این بود که تصحیح عقاید بر اساس علم را باور نداشته باشند، گفت: من معتقدم پرتاب موشکها بعد از توافق وین هدفشان اسرائیل نبود بلکه ضربه به تنشزدایی بین آمریکا و ایران بود.
زیباکلام با بیان اینکه از شما خواهش میکنم یک هفته اخبار صدا و سیما را رصد کنید، تصریح کرد: نکته شگفتانگیز اخبار صدا و سیمای جمهوری اسلامی این است که هیچ اتفاقی در منطقه و جهان نمیافتد که خلاف باورهای جمهوری اسلامی باشد. هر رویداد و واقعی که اتفاق افتاده در چارچوب ایدئولوژیک جمهوری اسلامی میگنجد. در اخبار هیچ اتفاقی خلاف باورهای ما نیست.(sm2)(sm30)
(sm30)
(sm2)یعنی سر و کیون نظام رو بهم گره زد کرد تو اونجاش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم برنامه منوتوپلاس رو بده ساعت 19
حوب از همینجا دانلود کردم دیگه (sm70) البته با 1080 تینی مووی جایگزین کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم لینکو دان کردی به زبان انگلیسی حرف میزدن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه زيادي تنگ بود خيلي فشار اوردم رو تلمبه زدننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
720 که 350 مگ حجم داشت ، زبانشو دقیق یادم نیست ولی فک کنم انگلیسی بود
یوزر roly هم اینو دان کرده بود خوب شد همون صب عوض کردم اونم مشکل داشت تو زیرنویس نمیدونم تونس ست کنه یا نه زبانش درس باشه حالا جلو عقب زیرنویس راحته تو پاچه کاربرا نرهنقل قول:
کلا هیچ زیرنویسی باهاش هماهنگ نمیشد ، من شانسم گرفتم اینترنتم مجانیه ، 1 گیگ و 200 فقط قسمت اول رو دانلود کردم تا به نسخه دلخواه برسم (sm2)نقل قول:
کلا همیشه اولش همینطوره فصل پیش از اینم بدتر بود هر چی دان میکردیم کیفیت پرده ای (sm2)
میشه لینک همه ی قسمت های مینی سریال شرلوک رو بدین؟ (sm54)
توام اسکل شدی ها هر چی میگن یه چیزی تف میدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الدنگ اینا حرفاشونو زیرنویس میکنن و اینکه چطور فصل ششم از زرتشت و اساطیر ایرانی الهام گرفته
دور آخر (sm50)
سالها بود این آلبومو گوش نداده بودم
عجب بدبختیه حالا تو لینکشو بذار می میری (sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm209)شبکه 5 اهنگ دوست داشتم رو گذاشته رو تصاویر شهید هسته ای نماهنگ درس کرده
خب گفتم مث اون دفه چک کن اگر بود بذار
اگرم بتونی همون قسمتش که مربوط به جرج مارتینه مث اون دفه کات کنی چی بیتر
(sm2)نقل قول:
سولوی میانی خنده (sm54)
ديوث عكسه **** نذار