دیگه امکاناتش در همین حده..پیشنهاد بهتری داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیگه امکاناتش در همین حده..پیشنهاد بهتری داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملی میخوای همین somic رو بهت بدم مجانی ؟(sm120)
جان خودم کیفیتش عالیه(sm120)
با گوشیم وصل شدم چه سخته (sm74)
احساس پشه بودن بهت دست میده وقتی با گوشی میای(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم فیلیپس دارم.گوشیمم صداش بیتسه راحت راحتم..بچه برادرم امکاناتش در حد کام پلیره (sm25).البته من سن این بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینم نداشتم(sm74)
این ایرفون بدی نیست ولی واسه موزیک تو این مایه ها و جزییات و.....زیاد جالب نیست من خیلی پیشنهاد نمیکنم....کلا این هدفونا بیشتر به درد گیم و موسیقی الکترونیک میخورن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر اجازه بدی من تا شب 2 3 تا مدل با توجه به خواسته هات بهت معرفی میکنم ....باید با یکی صحبت کنم(sm10)
فقط نهایت قیمتش تا 200 تومن دیگه؟ بیشتر چه سبکب گوش میده ؟؟؟
قرارمون کجای ونک؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره رو اعصابه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امکانات اون زمان رو با الان مقایسه میکنی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم..(sm93)..محسن گوش،میده..راک گوش میده..عین خودمون دیگه خاص گوش،کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]