هر جا پایه ای (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هر جا پایه ای (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزای خوب در راه است(sm135)
خانم معلمتون احیانن چاووشی گوش نمیده ؟(sm120) ممکنه اون پایین باشه ها (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه والانقل قول:
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مث جون کندن زندگیمو تمام لحظه هام
منم و بعضامو اشکامو درد تنهاییم
منم و حس بی کسی و از غم پر پر شدن
این یه حقیقت تلخ که دارم از پا در میام
(sm50)
تفاوت سنیمون فقط شیش ساله ولی انگار یه قرنه از لحاظ امکاناتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده یکم تو ناز و نعمت بزرگ شدم ولی یه مررررررررد بار اومدم(sm120)نقل قول:
[QUOTE=mahdi;131072]نه والا
(sm25)..خبر پارو نمیاد چرا؟(sm74)
مرررررردددد..بچه مایه دار بودی پس..منم همه چی داشتم ولی به راحتی واسم جور نمیکردن..یادش بخیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاوش قمیشی - بی سرزمین تر از باد (sm50)
چند روز گیر کردم رو این(sm1)
ترنس رو دست این نداریم
اگه تو بری هم هینطور