باهات موافقم حتی اگه بارون دلم خواست یا قاضی را هم ویدئو میکرد باز بهتر بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باهات موافقم حتی اگه بارون دلم خواست یا قاضی را هم ویدئو میکرد باز بهتر بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خوابایی به اون محشری هیچوقت ویدیو نشد بعد برنده رو بعد از یکسال ویدیو کرده ... اصلا آدم میموته تو کار و عقل نداشته ی این آدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد یک سال ویدئو نکرده.همون پارسال ویدئو کرده الان میخواد پخشش کنه البته از بی خردی شادمهر چیزی کم نمیکنهنقل قول:
نقل قول:
من میگم شادمهر خودش تو این فروم عضوهنقل قول:
و میاد اینجا میبینه ما از چی بدمون میاد
دست میزاره رو همونا (sm54)
بعد به خودش میگه منو نمیشه حدس زد با این غرور لعنتی (sm128)
اینو ببینید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدیو می خوایم چی کار اصن ؟ (sm98)
ویدئو میخوایم ولی نه ویدئو آهنگ یک سال گذشته و ضعیف.. بخدا اگه بی احساس یا بارون دلم خواست یا قاضی را ویدئو میکرد اینقدر تو ذوق نمیزدنقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی آهنگ درس حسابی بده
ویدیو نداشتم نداشت (sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک ویدئو برنده به کارگردانی فرید ناصری
یکشنبه شب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کارا واسه بازاره یا چیه ؟ (sm25)
چون من ک خوشحال نمی شم (sm54)