یه سوال دیگه راستی این که خرید اینترنتی باشه مهمه؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه سوال دیگه راستی این که خرید اینترنتی باشه مهمه؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه مایه دار که نه ولی بودم (sm120)نقل قول:
حتی یکی دو سال رفتم خونه های مردم تدریس گیتار کردم
کار واسم عار نبوده و نیست
به خانم معلمم هيچ ربطی نداره (sm59)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خانم معلمم هيچ ربطی نداره (sm59)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینترنتی باشه بهتره..دانشگاه داره نمیتونه بره علاالدیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای وای وای(sm26)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا خودکار میزاره لا دستت(sm2)
تو این تدریسا احیانا فیلم فارسی ای رمانی چیزی اتفاق نیفتاد؟(sm59)نقل قول:
(sm50)
اوکی....ولی این طوری انتخابا خیلی محدود میشه که....نقل قول:
خب تو برو واسش بخر (sm174)
در راه است ديگه!(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]