امسال جوری که استارت زده فک کنم باید 200 تومن بزاری کنار (sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
امسال جوری که استارت زده فک کنم باید 200 تومن بزاری کنار (sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم
(sm2)نقل قول:
اجرپاره(sm2)
اصلا نزار ....اگه بخواد هفته ای یه آلبوم بده که نمیشهنقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایتی که زودتر از بقیه جاها آلبوم میزاره و بقیه میان کپی میکنن میبرن میندازن تو سایت خودشون همین جاست ....یعنی در اصل باران منتشر میکنه آلبومو
وگرنه میشد توام بری تو سایت دیگه برداری کپی کنی تگشم پاک کنی بزاری اینجا (sm2)
البته سالار عقیلی که هر هفته آلبوم میده دیگه زیاد مهم نیست همین کارم میشه انجام داد (sm2)
چشمای رویایی شعرای دنیا رو از من طلب دارن
قربون اون چشما ، شعرا به اون چشما خیلی بدهکارن ... (sm50)
علیرضا قربانی آلبوم بر سماع تنبور ... (sm50)
باز شروع شد (sm3)
در کوی عشق باشد جان را خطر اگر چه
جایی که عشق باشد جان را خطر نباشد ... (sm50)
چون تیغ به دست آری مردم نتوان کشت ، مردم نتوان کشت
نزدیک خداوند بدی نیست فرامشت
گفتا کرا کشتی تا کشته شدی زار زار
تا باز کجا کشته شود آنکه تورا کشت ... (sm50)
این سری با قدرت بیشتر برگشته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی روی تو خورشید جهان سوز مباد
هم بی تو چراغ عالم افروز مباد ... (sm50)
چون یه فیلم درباره جنگ رو تبلیغ کرده؟ (sm120)نقل قول:
چی بگم والانقل قول:
خواهم شدم به میکده گریان و دادخواه
کز دست غم خلاص من آن جا مگر شود ... (sm50)
شیشه ایم سنگ ترت را بزن
تهمت پر رنگ ترت را بزن
سارق شبهای طلاکوب مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشکنم میشکنم خوب من ...
هعییی بی خیال.. چون اونم نیس پس کلن هیچی....(sm50)نقل قول:
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آن که دل از تو برد هر کس هست
بوووووووووووووق من هم نیست
دانلود بازی UNCHARTED: The Nathan Drake Collection برای PS4 (sm1)
نه بنشی دیدم نه وایکینگ نه گیم .. (sm81)
هر شب دل پر خونم بر خاک درت افتد
باشد که چو روز آید بر وی گذرت افتد ...(sm81)
تلگرام گوزیده چرا ..
من خاک شوم، جانا، دررهگذرت افتم
آخر به غلط روزی بر من گذرت افتد ... (sm81)
(sm30)نقل قول:
دیدم داری تعریف میکنی نخوندم خخخخ ..
(sm120)نقل قول:
زند وکیلی رو بزن ..
فقط الان یه دختر خشگل اومده تو ذهنم نمیدونم ادامه بدم یا نه ..
The Imitation Game
عجب فیلمیه دوبار دیدمش (sm50)
روزبه چشمی در حال خوندن کجایی موزن .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
اون مشت گره کرده رو حتما واسه کیون تو حواله کرده بود.. سک نگو باو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
علیرضا قربانی & داریوش طلایی ... (sm50)
اکنون من بیچاره در دست تو چون موم است
بیچاره تو گر روزی مردی به سرت افتد ... (sm50)
به بادرفتهتر از برگهای پاییزی
به قدر فاجعهی نیستن غمانگیزی
به گریه میزنی و شانهای فراهم نیست
به گریه میزنی اما به کوچه میریزی
چقدر ساده و خامی که داغ هایت را
به پای صحبت هر شمع مرده میریزی
تمام سهم تو از هستی نخواسته چیست؟
در این جهان معلق، نشست و برخیزی
تو نیز چون همهی دختران نیشابور
عروس حجلهی شوم هجوم چنگیزی
هلا نیامدگان! آمدن خلاصه کنید
که نیست آمدگان را حواله جز تابوت ...