دقیقا همینُ گفتم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دقیقا همینُ گفتم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد دمت گرم (sm30)
دیشب اومدم از حسین تشکر کنم پست تخلف زدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسمين تا حدي درست ميگه البته رقم ها اينا نيست منتها ابدا اوني هم نيست كه رئال روش مانور ميده (sm120)
1.6 ینی 110 میلیون؟(sm77)والا من عدیدی که شنیدم 13.5 میلیون بود(sm70)نقل قول:
یکی از کلاسیک ترین صحنه های تاریخ سینما (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا 2 تا تیکه از اون فیلم رُ دوس دارم و بارها و بارها دیدمشنقل قول:
یکی همینی که میگی
یگی اونجا که متئو میزنه تو سینش هوم هوم هو هوم یه همچی صدایی میده(sm2)
بد فهمیدی دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منطورم 1.6 دهم 72 ملیون
72 تقسیم بر 6 (sm70)
حالا اينا به كنار ولي لباستون تنگه اقا خيلي تنگه (sm102)
کسی این فیلمو دیده ارزش دان داره ایا؟(sm120) همونیه که فک کنم تو جشنواره کن جایزه گرفت(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Blue Is the Warmest Colour