هنوز بالا سرت گرماشو داری؟!
راستی دلخوشیاشو سیری چند میده؟!(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
هنوز بالا سرت گرماشو داری؟!
راستی دلخوشیاشو سیری چند میده؟!(sm50)
بكپ بينيم(sm2)
دیوث خر مرگس(sm120)
زر نزن حوصله ويز ويزه پشه ندارم(sm2)
اقا يه موزيكي تو ذهنمه و كميشم ساختم
فقط شعر ندارم وگرنه خودم ميخوندم روش
برو بده خوب میشی(sm2)
بايد مثه يگانه خودم بزنم تو كاره ترانت سرايي
باز میگم تو مرض خودگاوپنداری داری میگی نه(sm2)
اه خستم كردي ريدم تو مغزه نخوديت ٢ تا حرفه جديد بزن كــوني(sm2)
باز داری کاری میکنی حوالت کنم(sm2)
اوبت زده بالا باز(sm120)
یعنی میتونی جای خر سلطان جنگل بشی(sm2)
حيف وقت كه اينجا با تو كس مغز هدر كنم من رفتم(sm2)
ریدم تو وقتت و هیکلت اوبی(sm120)
به مغز نداشتت ببخش(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم تنگ است
دلم میسوزد از باغی که میسوزد
نه دیداری نه بیداری
نه دستی از سر یاری
مرا آشفته میدارد
چنین آشفته بازاری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
کی؟! (sm168)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98) درست صحبت کن مردک (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه جمله ی زیبائیست : به ما نمیخوری لنگی(sm120)
داداشه کاکا ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین کاکا کجایی دقیقاً کجایی
مرحوم؟مغموم؟تحت تاثیر؟
(sm171)اشترم منوتو پلاس چرا اینجوری گذاشتن معلوم نیس چی به چیه
(sm120) گیم اف چی خوب دان شده 125 بار
(sm50)دختر دم بخت
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند تا میخوای ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)اهنگ نامجو
دختر فقط دختر ِ بندر ، دختر دم بخت چیه (sm120)
(sm185)آخ دختر بندر لب تو جون به لبم کرده خدا
خوشگل ترینم مثه تو عاشق ترم کرده خدا (sm224)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یجوری منتظر فصل جدید گیم او ترونز هستن آدم حسودیش میشه"(sm2)
"یه جوری برای گیم آف ترونز دل تو دلم نیست انگار که وقت سونوگرافی دارم و منتظرم ببینم بچه ام دختره یا پسر"(sm30)
قسمت ۲۱بیگ بنگ تئوری، واسه پخش فصل جدید گیم آفترونز جشن گرفتن:)))
انقد جو دادین واسه گیم آو ترونز منی که ندیدمم استرس گرفتم"(sm2)
زیر اپ
پیراهنی که آید از او بوی یوسفم
ترسم برادران غیورش قبا کنند ... (sm50)
یه سایت خدماتی خوب که خرید خارج از کشور انجام بده میشناسید ؟ (sm120)
تحریما برداشته شده مرفهان بی درد از خارج خرید میکنن (sm120)
بچه ها از اراک کسی هست ؟
مرفهان بی درد خودشون میرن خارج کشور خرید میکنن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جا مقایسه زدم تو بعضی سایتا رو خرید زیاد خیلی به صرفه تر در میاد خصوصا پوشاک ...