مصاحبه یه زن نمونه :
شما موفقیت تون مدیون کی هستید؟
همشون مدیون خانواده شوهرم هستم !
تمام تلاشمو کردم تا چششون درررراد(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
مصاحبه یه زن نمونه :
شما موفقیت تون مدیون کی هستید؟
همشون مدیون خانواده شوهرم هستم !
تمام تلاشمو کردم تا چششون درررراد(sm2)
تنها چیزی که یه ایرانی هیچوقت ازش ناامید نمیشه
ژیلت یه بار مصرفه
ﻭﺟﺐ ﺑﻪ ﻭﺟﺐ ﺯﻣﯿﻦ ﺭﻭ ﻣﯿﮕﺮﺩﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩﻧﺖ . . .
ﭘﺴﺖ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ﻧﯿﺲ ﺑﺎﻭ
ﯾﻪ ﻓﻠﺶ ﮔﻢ ﮐﺮﺩﻡ ، ﭘﯿﺪﺍ ﮐﻨﻦ ﺯﻧﺪﻩ ﺯﻧﺪﻩ ﺩﻓﻨﻢ ﻣﯿﮑﻨﻦ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۲۰ جلسه رفتم کلاس زبان فرانسه فقط یه چیز یاد گرفتم
اونم اینکه هیچی زبون مادری نمیشه
دختره میره بقالی
به بقال میگه یه سس مایونز بدید ،
بقال میگه : بهروز خوبه ؟؟
دختر میگه : شما از کجا فهمیدید ؟
تورو خدا به بابام نگو ، من و میکشه
” کادو نمیخوام فقط آدم باش ”
حرفی که بابام هرسال روز پدر بهم میگه !
اما من هر سال براش کادومیگیرم ، آسونتره [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﻛﻴﻒ ﭘﻮﻝ ﺯﻥ ﻫﻤﺴﺎﻳﻤﻮﻥ ﺭﻭ ﺯﺩﻥ
ﻣﻴﮕﻪ عیبی ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻣﻦ ﮐﻪ ﺍﺯﺵ ﮔﺬﺷﺘﻢ
ﻭﻟﯽ ﺍﻟﻬﯽ ﺧﺮﺝ ﺩﺍﺭﻭ ﻭ ﺩﺭﻣﻮﻥ ﻭ ﺍﻭﺭﮊﺍﻧﺲ ﻭ ﺗﺼﺎﺩﻓﺶ ﺑﺸﻪ
ﺍﻟﻬﯽ ﺧﺮﺝ ﺳﺪﺭ ﻭ ﮐﺎﻓﻮﺭ ﻋﺰﻳﺰﺍﺵ ﺑﺸﻪ
ﺍﻟﻬﻲ ﺧﺪﺍ ﺑﺰﻧﺘﺶ ﺑﻪ ﺯﻣﻴﻦ ﮔﺮﻡ ﻓﻠﺞ ﺑﺸﻪ
ﺑﻪ ﻧﻈﺮﻡ ﺑﺎﻳﺪ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﻣﻔﻬﻮﻡ ﮔﺬﺷﺖ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺻﺤﺒﺖ ﻛﻨﻢ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کسی باید تو زندگیش یه نفر رو داشته باشه
که وقتی نگاش میکنه دلش یه جوری بشه . . .
من به گوجه سبز یه همچین حسی دارم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشت سر یه مرد موفق یه زن زیبا هست
پشت سر یه زن زیبا یه مرد توانمنده
پشت سر یه مرد توانمند یه زن سن بالا
و پشت سر زن سن بالا یک پسر باهوش
و پشت سر پسر باهوش من هستم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشت سر منم یکی زنبیل گذاشته رفته . . .
ببخشید تو صف نون سنگکی ام حوصلم سر رفته
گفتم دوستان رو معرفی کنم خدمتتون [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این رستورانا هرچی با کلاس تر میشن غذاشون کمتر میشه . . .
ما یه بار رفتیم یه رستوران خیلی با کلاس
یه نقطه وسط بشقاب بود دورش سس زده بودن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنگ زدم به مامانم میگم :
مامان مهمون اومده چیکار کنم ؟!
میگه برو تو کمد دیواری یه جعبه هست
روش نوشته رادیو آقا جون !
مودم توی اونه وصلش کن
رمزشم اسم بچه وسطی همسایه بغلیه
مهمونا سرگرم بشن تا من خودمو برسونم !
و همچنان رفیق بی کلک [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بچه هایی که الان شلوغ میکنن
بهشون میگن ” بیش فعال ” !
زمانی که ما بچه بودیم و شلوغ میکردیم
بهمون میگفتن پدسسّگ !
ادبیات خیییلی تغیر کرده ها [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
اگه یه وقتایی زندگی قشنگ نیست ، اشکال نداره !
سعی کن به چیزای قشنگ نگاه کنی
منو نیگا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] با توام منو ببین [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون شیرنیا رو که ازت میکشم بیرون ، خیالت تخت اصن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هستن ولی خستن (sm70)
فلسفه نباف که گولمو بهت میزنما (sm70)
صد بار بهت گفتم دماسنج ماشین تو آینه بغل کار گذاشته شده ، آینه بغل ماشین رو باید میکردی تو فر ؛ اهههههههه (sm2)
کرج چی؟
انزلی مَثَل حرفن ؟
خامه تو سوپ چجوری میشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش احساس حال بهم زنی بهم دست میده ، اسهال نشیم (sm2)
به سراغ من اگز میایی ، با بیف استراگنف بیا ، البته اگه اسمشو درست نوشته باشم هنر کردم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قدم همه رو چشم منه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون پسره هست عشق شوپنهاوره ، اونم بیارین (sm70)
نقل قول:
والا اون عکسا که خیلی فرق میکرد ؛ آما آتی خودش گفته بود که شیکسته شدم (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیچاره آتی موهاش تا باســنشه ، با همون موهاش خفت میکنه (sm2)
ای جان دیگه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
فقط سعی کن عکس دستت یه طوری باشه که دماسنج هم دمای هوا رو نشون بده که تازه توی اون دما دستت اینطوریه (sm2)(sm127)
ینی شانسی که آوردیم محمد طاها پسره ، وگرنه رسول به اونم چشم داشت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو را به جان شوپنهاور شایعه نساز (sm2)
شــــرت حســــین شـــرت حســـین شــرت حســین شـرت حسـین (sm171)
کرج که نفت نداره... انزلی هم که دریا ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه ماشین برگشت کرجنقل قول:
فقط سعی کن عکس دستت یه طوری باشه که دماسنج هم دمای هوا رو نشون بده که تازه توی اون دما دستت اینطوریه (sm2)(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خونمون اینجاست ولی خیلی خبری نیست همه شون غارن غارن غارن چرا صدا میپیچه(sm77)(sm2)
میدونید بارندگی های اخیر بخشی از بارندگی های بلوکه شده
ایران بوده؟!
وگرنه چله تابستون کی سیل می اومده؟!
ﯾﮑﯽ ﺩﺍﺷﺖ ﺗﻮ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺩﺍﺩ ﻣﯿﺰﺩﻩ : ﮔﻮﺭ ﭘﺪﺭ ﭘﺪﺭﺳﻮﺧﺘﻪ ﯼ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻭ
ﺭﮊﯾﻤﺶ .
ﻣﯿﮕﯿﺮﻧﺶ ﻣﯿﮕﻦ : ﭼﺮﺍ ﺑﻪ ﻧﻈﺎﻡ ﻓﺤﺶ ﻣﯿﺪﯼ ؟؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻣﯿﮕﻪ : ﮐﯽ ﺑﺎ ﻧﻈﺎﻡ ﺑﻮﺩ؟ ! ﺍﺳﻢ ﺯﻧﻢ ﺍﯾﺮﺍﻧﻪ، ﺭﮊﯾﻢ ﮔﺮﻓﺘﻪ، ﻏﺬﺍ ﻧﻤﯿﭙﺰﻩ!
به دوس دخترم زنگ زدم گفتم
.
حالا که توافق شده
میخوام یه اعتراف کنم
.
گفتم ما تو خونمون کلاهک هسته ای داریم
.
کنجکاو شده داره میاد کلاهک رو ببینه
دفه قبلم به بهانه دیدن دولفین بال دار اومده بود
.
خیلـــــی مهربونه!!
رفتم بانک ملی ۳ ملیون تومن از حسابم بردارم نداشتن بهم بدن.
فکر کنم تازه پیش پای من اخـــ.تلاس کرده بودن.
میدونین این روزا چی حال میده؟
گلنارو بذاری تو فریزر.سرظهر یه دست "آیس جـــ.ق" بزنی
رتبه كنكور آزاده اومده...
.
.
. .
.
.
.
.از قلم چي بهش زنگ زدن گفتن ٤ميليون بهت ميديم نگو ميومدي كلاساي ما ...
ﻣﻴﮕﻦ ﺭﺗﺒﻪ ٨٥ ﻛﻨﻜﻮﺭ
ﺍﻳﻨﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺭﺗﺒﺶﺟـــ.ﻖ ﺯﺩﻩ
ﻣُﺮﺩﻩ
|: |: |:
نمیدونم چه حکمتیه...
سکـــ.س میکنی واسه بدن ضرر نداره...
ولی جــ.ق میزنی واسه بدن ضرر داره...
قشنگ معلومه کاره اسرائیل خارکـــ.صس!
به آتی میگم موهات چه رنگیه ؟؟@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگه خرمایی
عکسشو فرستاد دیدم مشکیه
میگم تو که گفتی خرماییه ؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
میگه اره از اون خرما مشکیاس
ﺑﻌﻀﻲ ﺗﻌﺠﺐ ﻛﺮﺩﻩ اﻧﺪ اﺯ اﻳﻨﻜﻪ 3000 ﻧﻔﺮ ﺯﻳﺮ ﭘﺴﺖ[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ﺑﻎ ﺑﻐﻮ ﻛﺮﺩﻩ اﻧﺪ.ﻭﻗﺘﻲ ﻣﻴﻠﻴﻮﻧﻲ ﺑﺮاﻱ ﻧﻆﺎﻡ ﺑﻊ ﺑﻊ ﻣﻴﻜﻨﻨﺪ اﻳﻦ ﺑﻐﺒﻐﻮ ﺗﻌﺠﺐ ﻧﺪاﺭﺩ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
سلام نوید ِ بابا (sm19) مرسی تو خوبی؟ (sm10)
آره آف بود (sm120) ولی کار عقب افتاده داشتم مجبور شدم بیام (sm120)
یک دو سه ویرایش میشه (sm120) باز دوستمون هنرنمایی کرد (sm2) کلاغ(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دوست دختر دارم دندوناش خرگوشیه،امروز خونمون بود
.
.
.
زیاد توضیح نمیدم،من برم چسب زخم بخرم.
قدیما از دست اس ام اس های ایرانسل عاصی بودیم
حالا لاین جایگزین شد!!!!!!!!!
شدیم مث اون نویسندهه که اومد یه رُمانپــ.ورنوگرافی بنویسه،
انقد با فانتزیای خودش تحریک شد وخودارضــــ.ایی کرد که،
دیگه حتی جون گرفتن قلم تو دستش هم نداشت!!!...
داد از غم تنهایی ...
...
.
.
ینی واقعا هستن اونایی که از غم تنهایی میدن ؟!
یعنی واقعا از غم تنهایی رفته داده ؟!!!!
یعنی همه اونایی که میدن غمه تنهایی دارن؟
مامان بزرگم نصیحت میکرد:
زن و شوهر هر چی در میارن باید با هم بخورن
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بنده خدا به شکل نامحسوسی به پوزیشن 69 اشاره میکرد!
اولین باری که به شیخ رتبه ی کنکورش رو گفتن اونقد تعجب کرد که ازشون پرسید به ریال گفتید دیگه... نه؟
دنیـا نیـــرزد بـه آنـکـه پــریـشـان کنـی دلـی...!
"سعدی"
ازدواج معجزه ای است که بوسه را
از یک لذت
به یک وظیفه تبدیل می کند!
- هلن رولاند
جانب مسجد اگر کم رفتیم / سوی میخانه دمادم رفتیم / بعد از این گوش به واعظ نکنیم / به جهنم که جهنم رفتیم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی رفیق؟
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درگیره اون تاکیدشم (sm70)