زیادی منو دستکم نگرفتی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونا باید عاشقم میشدن که ... (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
زیادی منو دستکم نگرفتی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونا باید عاشقم میشدن که ... (sm2)
کمی تا قسمتی!مهم اينه که محسن تقصيری نداره :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای به غیرعادینقل قول:
هاست باران رو یه تکونی میدی(sm120)
[QUOTE=mahdi;131102]گفتم اگه تا چهارشنبه (sm50) نیاد میرم طرفدار تتلو میشم..نقل قول:
(sm2)هاست اوایلا باهام بد تا میکرد مخشو زدم ردیف شد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعتماد به نفستو دوست میدارم..(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو ببینی نظرت عوض میشه ها (sm70)نقل قول:
من خودم ته اعتماد به نفسم..غمت نباشه..(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا زیادتر قدیمی نشده(sm120)
سیبیلای هادی پانزوان وزنه برداری(sm2)
هادی سگ سبیل(sm2)
باش تا روزگارت بگذرد(sm70)نقل قول: