یعنی الان دقیقا چقدر طبق امار به رئال رسیده ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی الان دقیقا چقدر طبق امار به رئال رسیده ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا اینم لزبینه(sm21)
ریدم تو دهنشون هر چی فیلمن همه لزبینن(sm3) نمیشه دیگه فیلم دان کرد رسما **** دان میکنی(sm25)
6/1 اینطوری بهتره یا بنویسی یک ششم(sm120)نقل قول:
والا من نمیدونم چه گهی خوردن کلا که این قیمت نمی ارزید
معارفش هم خیلی شلوغ بود
ولی برنده این وسط فقط موناکو بود که تو یک سال بدون هیچ کاری 30 40میلیون سود کرد(sm25)
یک ششم میشه 12 که حسین میگه دروغه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرگ وال استريت فيلم بسيار بديه
من يه دور مامل هم نتونستم ببينمش حتي (sm120)
حيف اسكورسيزي اين چيه اخه به كجا داره ميرسه(sm25)
من که دیروز شنیدم کپ کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایسکو >خامس(sm50)
اصلا از فروش پیراهن چیزی به تیم نمیرسه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مبلغ خیلی کم اونم از اون دو فروشگاهی که گفتم فروشگاه اصلی باشگاه و خرید های که ار طریق سایت رسمی باشگاه انجام میشه
مگه ادیداس مغز خر خورده سالی 30 ملیون پوند بده رئال بعد پول پیراهن هم باز یره تو جیب رئال (sm120)
برنده اين وسط چلسي بود كه لوييز رو پنجاه ميليون پوند كرد تو پاچه ناصر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه فیلمی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]