خواب تنها مرگیست که به سراغم میاید
تا وقت مردن با شبیهش زندگی میکنم(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
خواب تنها مرگیست که به سراغم میاید
تا وقت مردن با شبیهش زندگی میکنم(sm50)
نمیشه نقل گرفت عین کش تنبون در میره اعتیادم بد دردیه ها باید خودمو ببندم به تخت
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتو کنترل کن مادر جان(sm120)
بیا ببرمت مراکز ترک اعتیاد به اینترنت ترکت بدم(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا همه میان تو این تاپیک هنو برا من سواله بعد این همه مدت(sm77)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط -AMIR- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فروم امروز سرحال نیست.واسه منم سخت وامیشه.دیگه بهش عادت کردم(sm81)نقل قول:
پناه بردن به خواب خيلی خوبه:))نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نت خرابهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورزش 3 وقتی نت قطعه باز میشه ، امروز سخت باز میشه