گیم اف زنه موقرمزه منو یاد دخترت مینداخت وقتی ارایششونو پاک میکنن(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
گیم اف زنه موقرمزه منو یاد دخترت مینداخت وقتی ارایششونو پاک میکنن(sm120)
(sm70)من نمیدونم مگه تو غار زندگی میکنی شاتل پارس انلاین بگیر سرعتش اینجورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خا ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه مثل شما مرفه بی درد نیستن همینم از سرمون زیاده والانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
تازه لپ تاپمم وین ده نمیشه ریخت روش..چقدر من بدبختم(sm50)
همین پولی که میدی بده شاتل کجاش مرفه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محدود نیست مگه شاتل؟نقل قول:
از فیلمای جدید بروکلین خوشمان امدنقل قول:
رضا یارو گفته فردا پخش میشه
خب هم محدود داره هم نا محدودنقل قول:
نیازی نیس نا محدود بگیری محدود بگیر دانلودتو بذار شبانه که اونم لازم نیس 1 شب پاشی 6 صب پاشو تا 8 صب 5 گیگ دانلود میکنی هر روز !
نقل قول:
عععع دیروز میخواستم بگم یادم رف ..
(sm2) عکساشو ندیدی ..
(sm2)از یه طرف میکن دارالمومنین شهید پرور انقلابی از اون طرف میگن ابتذال خب تخمسگ مردم قزوینن دیگه مریخی که نیستن اینا
الی شاتل مگه جریمه نمیکنه زیاد رایگان دان کنی ..
The Trust 2016نقل قول:
The Boy 2016
The Girl in the Photographs 2015
Knight of Cups 2015
Jane Got A Gun 2015
The Dressmaker 2015
رفتم سایدان زیرنویس گیم اف دانلود کنم دیدم یه سریال کره ایه کلی زیرنویسش دانلود داشت(sm120)
(sm2)
بابا بعضی ها دلشان میخواد ، ناموسشان را به عموم عرضه کنند و لذتش را ببرند .
آخه متمدن ، با نشاط ،فرهیخته و خواستار تعامل با بقیه هستند .
حالا چه فرقی دارد این تعامل ، مربوط به افکار و عقاید باشد یا ناموس!!! به زور که نمی شود ناموس انها را برایشان حفظ کرد . در کنسرت عرضه نکنند میروند جای دیگر .
یه زمانی خیلی دان میکردی شبانت سرعتش میومد پایین تا اون ماه بگذره ! اما من الان دارم خیلی دان میکنم خیلی !تموم نشده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
سرویست چیه ..
من یه 7 8 سال پیش شاتل داشتم سرویس art 1 نا محدود 128 ..
جریمه میکرد ینی سرعتو میاورد پایین ..
بعد همین سرویس ماهی 3 گیگ + شبانه رایگانه گرفتم ..
اونم بد نبود ..
همینو دارم الاننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب 3 گیگ ترافیک خیلی کمه ..
من اون ماه 10 گیگ داشتم یه ساله تموم شد ..
الان ماهی 5 گیگه ..
اوکی مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنش سرویس
البته شاتل ترافیم خیلی کم میخوره فک کنم ..
مخابرات 10 گیگ باز هر ماه باس شارژ میکردم ..
الانم 1 هفته نشده از 5 گیگ 1 گیگ بیشتر نمونده ..
کورش کیه ..
الی یه سوال دیگه ..
تو شب با همین سرعت دان میکنی رایگان !?؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm120)اینقد هس نمیدونم چجوری خرجش کنم
اره قبلنا شب میومد 60-65 اما الان خیلی وقته سرعت همونهنقل قول:
سینجول اون سایترو بده سریال فیلم کم حجم میذاشت
كاشكي هميشه بخره ريپ بزنه قطعا بهتره كيفيت تخمي بيپ درمياد
نقل قول:
چن گیگی مگه مگه ماهی 3 گیگ 79 گیگ مونده چن ساله س مگه .. (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون کره ای بود یادم نی دقیقا ..نقل قول:
چه سریالی میخوای بت لینک بدم ..
سال پیش دو بار جشنواره گذاشت 50 گیگ نیم بها دوبار گرفتم شد 100 گیگ (sm120)نقل قول:
ماهیگیری یادش بده نه خود ماهیونقل قول:
جوون بهنام صفوی (sm118)
میخواستم بچرخم ببینم چیا داره..همین چند روز پیش یکی گذاشتی گفتی سایت خوبیه به الی نشون دادی فکر کنمنقل قول:
جشنواره بعدیش کیه من حتما این ماه باس سرویسمو عوض کنم ..
نقل قول:
همون بالا الی گذاش ..