آخه با گوشی اومده واسه همين نمی تونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آخه با گوشی اومده واسه همين نمی تونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه همینطوره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فروم با گوشی جواب نمیده
[QUOTE=mali68;131108]مالی تتلیتی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی از قطعیم دیگه گذشته(sm21)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشه ی آسمون
پل رنگین کمون
من مث تاریکی
تو مثل مهتااااااب
اگه باد از سرِ
زلف تو نگذره
من می رم گم می شم
توو جنگلِ خواب
گل گلدون من ...(sm50)
[QUOTE=mahdi;131133](sm70)(sm2)نقل قول:
[QUOTE=mahdi;131133]خوب بود..(sm2)نقل قول:
مهم اینه محسن هی اصرار داره بده به اینا(sm3)شرکت پخش بهتری نبود(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با گوشی همیشه میام خوبه..امروز بازی درمیاره