آری درست است یا امیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما خودتان را نارحت نکنید
شهر در امن و امان است
نمایش نسخه قابل چاپ
آری درست است یا امیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما خودتان را نارحت نکنید
شهر در امن و امان است
شما کدوم شرکت هستید من الان سرعت دانم 1مگه ها سرعت پریروز خراب بود(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره خوبه فرووم(sm174)نقل قول:
سرعت دانبود خوبه اخه..سایت بد باز میکنه(sm74)
واسه من نت هم مشکلی نداره!
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر امد ...
[QUOTE=mali68;131146]مالی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو بگو ملیحه هستم معروف به ملی(sm70)(sm120)
نده به دهقان(sm120)نقل قول:
مهندسی پزشکی ام آرزوست (sm25)
منم بعضی وقتا با گوشی ميام،کلا وقتی با گوشی ميام رو اعصابه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]