ترک 7 (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ترک 7 (sm2)
من بیشتر از مستر ارش پاکزاد ناراضیم
واسه البوم فرزاد فرزینو خیلی بهتر زده
معجزه همونه كه تو برنامه عليخاني كليپشو گذاشت
ترانه ها سوژه های تکراری ! تو رفتی ! تو آمدی ! من دوستت دارم ! تو دوستم نداری ! (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرزاد فرزین میگف سر آلبوم میکس و مستر وقت زیادی نذاشتیم براش ..
ینی ریدم به موسیقی ایرانی که مهمترین چیز رو بهش توجه نمیکنن ..
تنظیم کننده فقط و فقط کارن همایونفر و رضا یزدانی (و اعضای گروهش ) بقیه مقوا
(sm155)
ترک 7 (sm59)
هر تنظیم کننده قطعه خودسشو مستر کرده
تابلوئه حاظر نشدن بدن یه نفر همه البموم یه دست دربیاره سر میکس و مستر
ریدمانشمان میشه همین
ترك ٤ چي ميگه(sm2)
ایم کردی کجایی قشنگه ..
قشنگتر از نسخه موزن ..
(sm2)
سليقش بعده بيماريش تركيده
اين چه اهنگاييه خداييش
رو چه حساب با كچل كار كردي(sm2)(sm2)
ارون بايد ترنس ميزد
كل البوم رو گوش دادم
بهترين ترك:
با ابرازه تاسف هيچكدوم
به البوم بابک جهانبخش خیلی امیدوارم ترم
کدوم دیوثی بود میگفت حسم میگه آلبومش خیلی خوبه ؟(sm2)
اینم رفت تو آرشیو (sm59)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بودم دیوث
ولی با اون 3 تا البوم خفن قبلیش فکر نمی کردم همچین البوم شخمی بده
حالا بهروز کچل برا شما هم برنامه داره
شماها هم الکی می خواین به به چه جه کنین
تنظیم های صفاریان واسه محسن توی آلبوم زمین تا آسمون فرق داره با اینانقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همونجور که تنظیم های کوشان فرق داره همونجور که ترانه های روزبه بمانی و حسین غیاثی فرق داشت
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر می کنی همیناست
من اسامی رو دیدم گفتم حتما خوبه ولی متاسفانه رید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابك هنوز مثه بهنام كسخل نشدهنقل قول:
كچل مثه اينكه ميخواد بره ساعت ٢٥ من نميدونم اين روعه يا سنگ پا قزوين
واقعا ترانه هایی مثل دزیره و قهوه قجری با این خزعبلات یکیه ؟نقل قول:
فقط آلبوم اولش خوب بود بعدیاش هر کدوم یکی دوتا کار خوب داشتنقل قول:
ما رو چاوشی و روحنواز و حسامی حساب کردیم نه کچل (sm120)
خوبه خودت میدونی به ما نمیخوری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر داریم راجعه به موسیقی حرف مرحف میزنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر بماند حالا
موسیقی بد باشه شعر شنیده نمیشه
از وقتی دیگه سیروان تنظیم نکرده هیچ تنظیم خوبی نشنیدم
بازم زانیار کارش خوبه
روحنواز و حسامی از تیم خوده صفاریان هستن اون بوده که معرفی کرده (sm120) محسن نسبت به آلبوم قبلی تنظیم کمتر داره 3 یا 4 تانقل قول:
جاده روياها هنوزم كه هنوزه ميرزه به بيشترهرالبوماي اين چندساله
خطر منو تو باید وارد این حیطه بشیم تکونی بدیم به این رکود بازار (sm2)
خب دلیل نمیشه که خودشم خوب تنظیم کنه (sm120)نقل قول:
دیوثا زودتر میگفتین دانلود نکنم(sm2)
البوم حمید عسکری هم از بس سکشر گفتین دانلود نکردم(sm2)
اره به خدا ديگه همه تنطيم كننده ها كليشه شدن.ماركت موسيقي احتياج به فضاي نو داره(sm2)نقل قول:
محسن اگه خوب تنظیم نمی کرد نمیزاشت تو آلبوم باشه فوقش یه دونه تنظیم میداد بهش ! ولی الان 3 تا تنظیم دارهنقل قول:
من مطمئنم چیزی که تو آلبوم چاوشی هست از فرش تا عرش با این خزعبلات فرق داره
یه آهنگ 2 دقیقه ای با ترانه ی دم دستی داده بهنام صفوی فقط واسه اسمش
(sm120)
اون تشتو بیار بگوزیم توش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیروان کیفیت تولیدش قبول دارم خیلی خوبه ولی یه تنظیم کننده معمولیهنقل قول: