[quote=d.sol;556063]کدوم اهنگا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mrcrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک بده
نمایش نسخه قابل چاپ
[quote=d.sol;556063]کدوم اهنگا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mrcrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک بده
بنده خدا بياد تاپيكو ببينه انتشاره البومو كنسل ميكنه(sm2)
ارون از اون اولم چیزی نبود من گفته بودم
با لابی بازی ننه زاده اسم در کرد
نه بابا این مرتیکه رشتی ممر خیلی اسمشو انداخت سر زبونا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=Gsshop;556065]باورت نمیشه - نقطه ی کور - امیرعلی بهادرینقل قول:
نوشته اصلی توسط d.sol [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم شهرین دیگه (sm2) خاصیت شمالیاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=D.SOL;556063][QUOTE=Gsshop;556065]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=MrCrow;556069]نقل قول:
نوشته اصلی توسط d.sol [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدمان*ریدمان*ریدماننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=Gsshop;556065][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)و همچنان ادامه دارد
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[quote=d.sol;556072]ریدماننقل قول:
نوشته اصلی توسط gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=Gsshop;556077]برو گل افتابگردون گوش بده به این سبکا نمیخوری(sm2)نقل قول:
بعده 2-3 سال هنوزم این کاره رمضان قشنگ و تازست
[quote=d.sol;556079]بیچاره الکترونیک یعنی دیوید گیوتانقل قول:
نوشته اصلی توسط gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک 9 رو انگار مریم اسدی ترانه اش رو گفته
S.O.A.D (sm118)(sm118)
یعنی تیستونقل قول:
[QUOTE=Gsshop;556083]داریم درباره بازاره ایران حرف میزنیم چیکاره گوئتا دارم مننقل قول:
بعدشم میخوای الکترونیک بفهمی برو fisrt state - changing lanes گوش بده نه گوئتای مقوا
برو البوم اریان ترکایی که فرشاد فارسیان تنظیم کرده گوش بده بفهم الکترونیک روی تکتس فارسی یعنی چینقل قول:
باشه گوش میدم شایدم بهتره این 2 تا کاره ارون باشه ولی قرار نیست چون شاید اون بهتر باشه اینا کاره بدی باشه
علی قمصری ... (sm50)
گوئتا فقط یه ترک شی وولف اونم از صدقه سره صدای سیا بقیه کشک
یه کنسرت دیدم از تیستو عناصر حیات اسمش بود فکر کنم خیلی حال داد خیلی خوب بود
Armada Lounge Volume 7
اشترم اینو برام پیدا میکنی اپ کنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm142)
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺷﻠﻮﺍﺭ ﮐﺮﺩﯼ ﺭﺿﺎﺯﺍﺩﻩ ﻭﺍﺳﺶ ﺳﺎﭘﻮﺭﺗﻪ
ﺑﻌﺪ ﺍﺳﺘﺎﺳﻮﺱ ﺯﺩﻩ ﺁﻧﭽﻨﺎﻥ ﻧﺎﺯﮐﻢ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻏﺮﻩ ﭼﺸﻢ ﺗﻮ ﻣﯿﺸﮑﻨﻢ!!
ﯾﻨﯽ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺏ ﻧﻔﺲ ﺍﯾﻨﻮ ﭘﺸﮕﻞ ﺩﺍﺷﺖ ، ﺍﻻﻥ ﻗﻬﻮﻩ ﺗﺮک ﺑﻮﺩ
افشاگری بزرگ سمیر زند در مورد حبیب: فکر کرد از آن آقازاده هایی هستم که می تواند از رانتم استفاده کند/پدرم رحیم مشایی را به خانه هم راه نداد/حبیب میگفت رئیس جمهور بعدی ایران مشایی است و من همه کاره موسیقی ایران میشوم/آقای حبیب!هفتاد سال تان است! دست از این کارها بردارید
- در سال 95 فعالیتهای مستقل هنری من شکل جدیتری به خود خواهد گرفت
همه خواننده ها تو مصاحبه هاشون این تیتر رو دارن (sm2) ولی فقط ریدمانشون شکل جدید تری میگیره (sm2)
اقا من شخصا از این به بعد دیگه نظر نمی دم
سعی می کنم بیشتر فعالیت کنم
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
20 صفحه تنظیم (sm120)به به چقد این تاپیک موسیقی دان داره (sm120) البته تنظیم دان بگیم بهتره (sm120)
از اساتید موسیقی دان ( تنظیم دان ) خواهش میکنم یه خط در مورد ساز بندی و ریتم ها توضیح بدن تا یاد بگیریم
سرهنگ علیفر با دفاع سوئیپر و پیستون کناری فصل آینده در لیگ برتر (sm2)
شنونده موسیقی برای تشخیص تنظیم خوب از بد نیاز نداره ریتم ها و سازبندیارو بلد باشه کافیه آهنگ خوب زیاد گوش داده باشه خیلی راحت میتونه تشخیص بده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا مشکل از ملودیاست شما رفتین تو نخ تنظیم و میکس و مستر (sm120) ریشه مشکل داره . وقتی ملودی ای خلق نشه انتظار خاصی از تنظیم نیست
تنظیما در حد ملودیاست
ینی بنده که از انفوان طفولیت که آهنگ گوش میدادم و در انفوان نونهالی دنبال شوی وی اچ اس بودم میتونم تنظیم کنم ؟ (sm120) فقط یه چند خط توضیح در مورد سازبندی ریتم ها بدین کافیه یاد میگیرم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم های شخمی و ساز های نایلونی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دیگه حرف نزن که همشهریتون ریده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به طرز فجیعی تاییدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی این حرفو یه ساله دارم تو این تاپیک میزنم که بابا تنظیم معجزه نمیکنه ، مهم ملودی کاره مهم شعره که ملودی روش بشینه مهم ریتم ملودی هاست
ولی کو گوش شنوا(sm178)