دوستان خواهشاً به هم دیگه توهین نکنید اصلا .... لق همه خواننده ها. خودتونو عشقه(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان خواهشاً به هم دیگه توهین نکنید اصلا .... لق همه خواننده ها. خودتونو عشقه(sm127)
پادکست خوبیه بنظرم : Mr.H - 'Bridge 10 (Shadmehr's Special)
(sm10)
کار منو بشناس چقدددررر خوب شده(sm127)
و من همچنان حسرت میخورم که چرا هنرمندی مثل خشایار اعتمادی که واقعا سواد موسیقی بالایی داره و بسیار تواناست باید از موزیک خداحافظی کنه!(sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش دیگه وقتی خواننده هایی مثل این میان باید خداحافظی کنه
جان من موهاشو نگاه کنید
موزیکو گوش بدید
صداشونو لاتی کردن اهنگ میخونن
اینارو هرکس ببینه یا صداشونو بشنوه باید خودکشی کنه
حالا خووبه که باز خشایار اعتمادی خداحافظی کرده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمونه دوتا آفت موسیقی ایران که موزیک رو نابود کردن
برای من توو موسیقی زجرآورترین چیز شنیدن صدای این دونفره. البته اولین کسایی که این مدل لشخونی رو مد کردن ارش و مسیح بودن که بعدش اینا تقلید کردن الانم که هرروز این سبک دارن بیشتر تولید مثل میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Countdown beginning
یه آسه، یه شادی، یه سرباز
قمار بازه قمار بازه قمار باز (sm70)(sm2)
دقیقا مثل قارچ دارن زیاد میشننقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]