من کلا از این موزیکایی که برای ایران و وطن ساخته میشه خوشم نمیاد(sm120) ولی کار منو بشناس خیلی عالیه مخصوصا با ویدیوش میبینی عالی تر هم میشه. بهروز صفاریان هنوزم جزو ۳ تاپ موزیسین و تنظیم کننده ایرانه بدون شک! (sm58)
نمایش نسخه قابل چاپ
من کلا از این موزیکایی که برای ایران و وطن ساخته میشه خوشم نمیاد(sm120) ولی کار منو بشناس خیلی عالیه مخصوصا با ویدیوش میبینی عالی تر هم میشه. بهروز صفاریان هنوزم جزو ۳ تاپ موزیسین و تنظیم کننده ایرانه بدون شک! (sm58)
(sm74)
و نظرم راجع به آلبوم گوگوش داره تغییر میکنه! آنچنان که باید به دلم نمیشینه :/ مگر یکی دو ترک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بتی جان همشهری (sm19)(sm72)
یه کاسب یه شادمهر یه سگ بازنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قمار بازه قمار بازه قمار باز
شمارش معکوس واسه چی؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شادمهره عایا؟
دیدار الیاس شیرزاد و سیاوش قمیشی
خدایی خیلی حسش خوبه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شااادمهرم ک کلا با کارای خودش مشکل داره و همه هم ک نظر مخاطب براشون مهم نیس (sm98)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندوسش (sm25)(sm98)