سهند کی بگم لواشک برام بفرستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سهند کی بگم لواشک برام بفرستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این که گریمه من همین شم میخورم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ژلقیا
(sm51) ژوووون سحر قریشی این طرف اون طرف لیلا اوتادی
طرف چه دیوثی بود سرکار گذاشته بود
میگفت ترکی ها رو سیدی دارم بعدش که یه آلبوم خواستیم گفت آرشیوم رو نگاه کردم دیدم سیدی ترکی ندارم
(sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
نقل قول:
بذار فدات شم الان برات شرح می دم . . . (sm59)
چه قدر بامحبت خیلی کم هستن این آدمانقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئیس جمهور ما هم کمک میکنه با لبخند (sm98)
(sm50)