(sm120)تاپیکها رو قاطی کردم فکر کردم اینجاس ولی اونجا بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)تاپیکها رو قاطی کردم فکر کردم اینجاس ولی اونجا بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بیانیه کوتاه بود و نیازی به پاسخ نیس (sm120)
جنتی درسمینار سازمان بنادر و کشتیرانی گفت:
.
.
.
.
.
.
.
سفر با کشتی نوح خاطره انگیزترین سفرزندگیم بود
و
کنسل کردن بلیط تایتانیک بزرگترين شانس زندگیم ... :))))))
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت بسیار هم خوب (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm70)اگه کنسل نمیکرد اونم غرق نمیشد
شایدم نهنگ میومد در دهان میگرفتش نجات میداد
(sm50)مهدیه چه خوب میخونه
سينما هم خوب بود (sm50)نقل قول:
نفهميدم اوني كه ميخواستي رو (sm120)
تویی که اهل کلاسیکی دیگه چرا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چگونه بیابم (sm120)
پيداش ميكنم (sm120)نقل قول:
من اول راهم هنوز (sm120)
سه چهار شب درست و حسابي نخوابيدم (sm25)