[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام اگه میشه یه تاپیک هم واسه موزیک ویدئوهای خارجی بزنید ک هرکی درخواست داشت بزارید مثه تاپیک درخواست موزیک ویدئو هندی
ممنونم
سلام امیر خان داداش از فرشته چیزی داری بذاری مرسی
سلام امير جان
از موزيك ويدئو هاي دهه 50 ديگه نداريد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرهان جان هست تاپیکش هست دیگه نیازی نیس یه بچه سرچی بزنی تو انجمن پیداش میکنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehranparva [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه والله هر چی داشتم خودم گذاشتتم ولی مطمینا بازم هست پیدا کنم حتما میذارم بروی چشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی از ایشون داشتم گذاشتم اگه پیدا کردم بازم چشم