تولدنه علیرضا؟(sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
تولدنه علیرضا؟(sm132)
دختره اومده مغازه
نیگه من نمی تونم اطلاعات لپ تاپ قدیمیمو بریزم روی لپ تپ جدید
خرابه این لپ تاب جدیده
گفتم میشه انجام بدی
اقا موسو زد به سیستم قدیمیش یه فایل کات کرد
بعد موسو در اورد زد به موس لپ تاپ جدیدش پیست کرد
فروشنده زد خودشو کشت
منم از بازماندگان حادثه ام
سینا میگن نبود منُ جبران کرده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف کار واجبی داشتم باید از خونه میزدم بیرون
و الا یه بیانیه مفصل اماده کرده بودم با این مطلع
نه تهدید نه توهین صرفا چند کلام حرف حساب (sm120)
آری عزیزم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا غلط کرده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ایشالا فسیل شی تولدت مبارک اناناس (sm59)
تبریک میگم(sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطو تو فیس نبود
انشاا .. همیشه به سلامتی و شادی (sm19)
اوخجون (sm160) فلدا تفلدته ؟؟؟؟ (sm156) بیا امشب بشین رو پام که دل برات تنگه(sm4)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)خوب شد خدا رحم کرد و ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راه بیا امیر به جای درگیری و اصطکاک این لجبازی و....نتیجش هیچ کمکی نمیکنه فقط عقب گرد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم سخته کار کرن با همچین ادمی ولی به قول خودت چاره نیست نمیتونی جایی رُ که تا اینجا رسوندی یهو ولش کنی بری.
علیرضا من و تو مثل محسن مردادی هستیم (sm128)
با توجه به سوابق کاری و کار فعلی هیچ بعید نیست از تو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر زود تر اونی که گفتی راه بنداز بعدش از مرز خارج می شیم (sm2)
یا خدا انگاری امین عذاب وجدان پیدا کرده خدا خودش رحم کنه (sm2)
شناگر خوبی بودی و رو نمیکردی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حلاصه میگی اما خوب میگی! ادم بذت میبره از قدرت بیان و کلام نافذت (sm2)(sm10)
(sm2)نقل قول:
سخنم مثل نون میمونه تا تنور داغه باید بچسبونی (sm2)نقل قول:
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیس فردا می زنهنقل قول:
(sm127) دوست دارم عجقم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10) فدایی دارینقل قول:
EGISTERED ARTICLE / SMS MAIL/ SMARTPAC STATUS
Item No. Posting Date Status Date Status Description RF255469496SG 15-08-2014 15-08-2014 Despatched to overseas (Country code: IR)
(sm79)
مخاطب خاص (sm70)
اینایی که وضع مالی خوبی دارن، بیزینسی دارن، باباشون کارخونه داره که قاعدتاً باید با چندین نفر حکومتی هم لینک باشهاینا وقتی حرف از انقلاب و تعویض حکومت و آزادی یواشکی و راستکی و ... میزنن متوجه هستن که اولین اتفاقی که بعد از هر انقلابی می افته جابجا شدن قشر فقیر و غنیه؟ یعنی ژسته یا واقعاً حاضرن معمولی و بد زندگی کنن؟
(اتفاقی که 57 هم افتاد)
(sm2)نقل قول:
من تایپم خیلی کندتر از فکرمه برا همین نمیتونم تو بحثا شرکت کنم(sm70)
فکر کردم امروز بود تولدت
نیم ساعت دیگه میرنه (sm128)
پیشاپیش تبریک میگم فیسبوک کیونش پاره شه(sm2)
محموله تو راهه(sm79)اگه هواپیما سقوط نکنه(sm120)
(sm70)نقل قول:
اگه تویی که 10 روز بعد سرد شدنم خوب میچسبونی (sm2)نقل قول:
27 مرداد ..72 میشه 18 آگوست 1993 ..وقتی شد 18 می زنهنقل قول:
توانایی من در همین که هر وقت لازم باشه نون رُ بچسبونم میتونم تنور رُ روشن کنم (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
حواسم نبود میلادینقل قول:
نیم ساعت دیگه شمسی میشه(sm25)
گفتم بهت ...گفتم ..نکن !نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)(sm19)(sm1)(sm111)(sm51)(sm50)(sm70)(sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیرضا بیوفت توش بکن (sm120)
این یارو محسن قهرمانی رو سه چهار روز پیش از نزدیک دیدم تیپ زده بود دیوس
چش رنگی بادا بادا مبارک بادا (sm19)
عسل .. (sm132)نقل قول:
از شیراز خرید کرده توقع داره یه روزه برسه (sm120)نقل قول:
فقط تیپ زده بود یا چیز دیگه هم زده بود ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که خیلی سخته! شاید سخت ترین کار دنیا کارکردن با همچین ادمی باشه من جات بودم شاید اصلا نمیتونستم دووم بیارم ولی سعی کن عادت کنی اون که تغییر نمیکنه پس باید بسازی و همین طور کژدارُمریض کار رُ ببری جلو!نقل قول:
به هر حال موفق باشی (sm10)
نه اخه از جمعه از تهرون خارج شده یعنی از مرکز پستش نمیدونم کدوم گوریهنقل قول: