دهن سرویس (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دهن سرویس (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه لحظه فک کن ؛ زبون قورباغه ها چسبناکم هست ؛ چه ســ.اکی بشه (sm2)(sm30)
(sm172)(sm172)(sm172)
مهم نیست که این کیه ، مهم اونایی هستن که طرفدار و پیروشن ...(sm50)
ای تو خوبی؟ (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بس که حسین حسود گفت کار کن روز تعطیلی هم کارت درومد (sm2)
(sm120) با کمال احترام به طرفداراش از صداش هیچ خوشم نمیاد (sm25)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] میلاد تو برو بهش بفهمون اون کلاغِ یا گنجیشک (sm2)(sm2)
پاکش کردم (sm2) پیمان منو کشوند لاین رفتم نه خودش پیام میداد بهم نه خبری از گروهکی سازمانی نهادی بود فقط خود لاین زرت زرت پیام میداد در قرعه کشی ولوستر شرکت کنید (sm178) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بو برده بودم ریش گذاشتنش بیخودی نیست... (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) مارکت موسیقی ما منتظرِ خواننده مورد علاقه ایشون هر 3سال یه آلبوم بده مارکتُ نجات بده (sm2)نقل قول:
مارکت موسیقی ما داره افت میکنه
ﺷﻮﻫﺮ : ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺑﯿﺎ ﺑﺎﻫﻢ ﺑﺮﯾﻢ ﭘﺎﺭﮎ ﻭﺭﺯﺵ ...
ﺯﻥ : ﭼﯽ؟؟؟ﺗﻮ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻣﻦ ﭼﺎﻗﻢ؟؟؟؟
ﺷﻮﻫﺮ : ﺧﺐ ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﯼ ﻧﯿﺎ ......
ﺯﻥ : ﻣﻨﻈﻮﺭﺕ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﻦ ﺗﻨﺒﻠﻢ؟؟؟؟؟؟
ﺷﻮﻫﺮ : ﺁﺭﻭﻡ ﺑﺎﺵ ﺧﺎﻧﻮﻡ .....
ﺯﻥ : ﯾﻌﻨﯽ ﻣﻦ ﻋﺼﺒﯽ ﺍﻡ؟؟؟؟
ﺷﻮﻫﺮ : ﻣﻨﻈﻮﺭﻡ ﺍﯾﻦ ﻧﺒﻮﺩ ......
ﺯﻥ : ﭘﺲ ﻣﻦ ﺩﺭﻭﻏﮕﻮﺍﻡ؟؟؟؟؟
ﺷﻮﻫﺮ : ﺑﺎﺷﻪ ﺍﺻﻼ ﻣﻦ ﺗﻨﻬﺎ ﻣﯿﺮﻡ ....
ﺯﻥ : ﭼﯽ؟ﺗﻨﻬﺎ؟؟ﭼﺮﺍ ﺗﻨﻬﺎ؟ﺑﺎ ﮐﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺭﯼ؟؟؟؟
ﺷﻮﻫﺮ : ﺍﺻﻼ ﻏﻠﻂ ﮐﺮﺩﻡ ﺟﺎﯾﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﻧﯿﺲ ﺑﺮﯾﻢ .
ﺯﻥ : ﻣﮕﻪ ﻣﻦ ﻣﺴﺨﺮﻩ ﺗﻮﺍﻡ ؟؟؟
ﻭ ﺗﻼﺷﻬﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﻨﺎﺧﺖ ﺍﯾﻦ ﺟﻨﺲ ﻟﻄﯿﻒ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺭﺩ
من که بلاکش کردم ، دهنمونو سرویس کرد هی زرت و زورت پیغام میداد این سوال رو جواب بنده برنده شو ، آب رو میجون یا نمیجون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملت از بس بیکارنا نشستن خونه میخوان جواب بدن آب رو نمیجون بعد انتظار برنده شدن رو هم دارن ، اصن یه وضی (sm50)(sm70)
فک کن با کیا داریم زندگی میکنیم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا هر سه سال به سال آۀبوم خوب بده بیرون که خوبه ، شر و ور خوندنم عاخه سه سال وقت میخواد عادم منتظرش وایسه (sm2)نقل قول:
یـه بـار یـه بـازاریـاب جـارو بـرقـی اومـد در خـونـمـون رو زد،تــا در رو بـاز کـردم قـبـل از ایـنـکـه حـرفـی زده بـشـه،پـریـد تـو خـونـه و یـه کـیـسـه کـود گـاوی رو روی فـرش خـالـی کـرد و گـفـت :
اگـه مـن قـادر بـه جـمـع کـردن و تـمـیـز کـردن هـمـه ی ایـنـها ظـرف مـدت ۱ دقـیـقـه بـا ایـن جـاروبـرقـی قـدرتـمـنـد نـبـاشـم حـاضـرم کـه تـمـام ایـنـهـا رو بخـورم !!!
گفـتـم : ســس سـفـیـد مـیـخـوای یـا قرمز؟؟؟
گفـت : چــــرا؟؟؟
گفـتـم : چـنـد روزیـه بـرق خـونـه مـون قطـعـه(sm2)
معلم حوزه:کی به روح اعتقادداره؟بچه های کلاس:مامعلم:کی روح روازنزدیک دیده؟هیچ کس هیچی نگفت. فقط جنتی دست بالاکردمعلم:جدی روح روازنزدیک دیدی؟جنتی:اوووه روح من فکرکردم میگینوح
میگن : تنبلی مادر همه عادت های بد ماست !
ولی خب به هرحال مادره و احترامش واجبه !
بدبخت اگه من بت اس ندم کی میده؟ :|
هیشکیو نداری بیچاره...تقصیر منه ک هواتو دارم ...
خاک بر سرت...........
خشم ایرانسل
امروز زن دوستمو دیدم.
حال دوستمو ازش پرسیدم؛
فهمیدم سه روزه با من رفته شمال! (・_・)
بدون هماهنگی کار میکنن همین میشه دیگه!
ممد هر کجا هستی برنگرد!
سر کلاس بچها شلوغ میکردن
استاده اومده میگه:
اینجا طویلس ؟؟؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
یکی از ته کلاس داد زد نه استاد اشتباه اومدی(sm70)
اگه توی المپیک رشته ی دانلود استقامت بود
الان یه مدال جهانی داشتم...
یک دوست دختر
به مدت نیم ساعت نیازمندیم !
.
.
.
.
ایرانسل بهم نیم ساعت مکالمه ی رایگان داده !
حیفه !(sm121)
حیف که دوست دخترم یه کم حساسه...
.
.
.
.
.
وگرنه با اون دو تای دیگه چهارتایی میرفتیم شمال...!
به دختره میگم : عـــزیزم اینـــستـا داری ؟
واااااای اصـن اسمـشو نـیار
میگــم چطور: میگه من از اینــیستـا اصـلا خوشـم نمیـاد
فقطـ مسـے و ژاوی ....
از یکی از تیمارستانای تهران پست میزارم ..
آب و هوا خوبه ..
به ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﻣﯿﮕﻢ : ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﺁﺭﺯﻭﺕ ﭼﯿﻪ ؟؟؟
.
.
.
.
.
ﻣﯿﮕﻪ : ﺯﻭﺩ ﺯﻧﺖ ﺑﺪﻡ ﺑﺎ ﺯﻧﺖ ﺩﻋﻮﺍ ﮐﻨﻢ!!
ﺣﻮﺻﻠﻢ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﯾﮑﻨﻮﺍﺧﺘﯽ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺳﺮ ﺭﻓﺖ!!!
ﺁﺩﻡ ﺍﻧﻘﺪﺭﺭﺭﺭﺭ ﻫﺪﻓﻤﻨﺪ...!!! (sm70)
رفته بودم آرایشگاه، پسره به آرایشگره گفت :ابرو هامو مُدل مردونه بردار!!!!
.
.
.
من . . .
خدا بیامرز فردین. . .
سهراب ضیا بی بی سی. . .
حمید معصومی نژاد رممم . . .
ﺑﻪ ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﻣﻴﮕﻢ ﮔﺸﻨﻤﻪ ﭼﻰ ﺩﺍﺭﻳﻢ ﺑﺨﻮﺭﻡ؟؟؟
ﻣﻴﮕﻪ : ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻫﺴﺖ، ﺭﻭﻏﻨﻢ ﻫﺴﺖ
ﺑﺮﻭ ﻫﺮ ﭼﻰ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻯ ﻭﺍﺳﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﻦ ﺑﺨﻮﺭ ....
.
.
.
ﺑﻪ ﻧﻈﺮﺗﻮﻥ ﻗﺮﻣﻪ ﺳﺒﺰﻯ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﻨﻢ ﻳﺎ ﻓﺴﻨﺠﻮﻥ؟؟
من کلا زدم پاکش کردم راحت شدم (sm120)نقل قول:
من از ریش گذاشتن خوشم میاد... ولی بخاطر وجود همچین آدمایی ریش نمیذارم (sm25)نقل قول:
فک کن با کیا داریم زندگی میکنیم (sm172)
به خیال خودش که یه اثر هنری فرهنگیِ نفیسِ (sm2)نقل قول:
والا هر سه سال به سال آۀبوم خوب بده بیرون که خوبه ، شر و ور خوندنم عاخه سه سال وقت میخواد عادم منتظرش وایسه (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)(sm2)(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
قبول دارم (sm2)نقل قول:
واقعا لطف بزرگیه در حقم(sm2)نقل قول:
به من چه نموندن(sm2)نقل قول:
صد در صد فحش داده هاا صد در صدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخخخخخخخخخنقل قول:
دهنت سرویس مردم از خنده (sm2)(sm30)
گولم داره جهانی میشه (sm30)
ﺩﺧﺘﺮ ﻫﻤﺴﺎﯾﻤﻮﻥ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﻣﯿﮕﻪ:
ﺳﻪ ﺑﺎﺭ ﺗﻨﺪ ﺑﮕﻮ: "ﺳﻪ ﮐﯿﺴﻪ ﺷﯿﺮ ، ﺳﻪ ﺷﯿﺸﻪ ﺳﯿﺮ" !!!
.
.
.
.
.
ﻧﮕﺎﻩ ﻋﻤﯿﻘﯽ ﺗﻮ ﭼﺎﮎ ﺳﯿﻨﺶ ﮐﺮﺩﻣﻮ ﮔﻔﺘﻢ:
ﺳﻪ ﮐـــ.ﺲ ﭘﯿﺮ
ﮐـــ.ﯿﺮ ﺗﻮ ﮐــــ.ﺲ ﺧﻮﺍﻫﺮ ﺷﯿﺮ
ﺳﻪ ﮐــــ.ﯿﺮ ﺗﻮ ﺷﯿﺮ
ﺳﻪ ﺷﯿﺸﻪ ﭘﺸﻢ ﮐـــ.ﯿﺮ
ﺳﻪ ﮐـــ.ﯿﺮ ﭘﯿﺮ ﺗﻮ ﮐــ.ﺴﺖ ﮐﻪ ﺑﺸﯽ سیر ..!
هیچی دیگه خوابید گفت: بکن
یه زمانی رسم بود شب جومه ها بچه ها میومدن اینجا حاضریشونو میزدن ؛ یاد باد آن روزگاران ، یاد باد . . .
انقد بدم مياد از اين دخترايي كه ميگن حوصلم سررفته
من اگه دوتا مــ.مه داشتم اصن حوصلم سرنميرفت
تازه تلگرام هم نميومدم
فکر کن فیلمش یعنی جنایی بود وسط فیلم من اینو دیدم چقدر خندیدم (sm2)نقل قول:
هیچ وقت فیلم کره ای رو با برادرزاده یا خواهرزادتون نبینید کل بدنم جای این شمشیر پلاستیکیاست
ما که هستیم آقا هیشکی پیداش نیست نشستیم خندوانه میبینیم (sm172)نقل قول:
شبها کمی زودتر بخوابید،
شاید پشهای در اتاق شما گرسنه باشد
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] این مهمونای شیرازیتون برگشتن نه؟ (sm70)
میگم این عکس دستمُ چیکار کنم پاکش کنم یا بفرستم بالاخره؟ (sm2)
اواتارت منو یاد حاجی مهدی خدا بیامرز انداخت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی فیهاخالدون درایو پیداش کردم .. واسه همون موقع هاستنقل قول:
نه امروز 11 صب رفتن(sm59)نقل قول:
اصن من هیچ
به فکر این جوونا باش(sm2)