بیشتر ترانه های البوم از ارش محرابی هست
نمایش نسخه قابل چاپ
بیشتر ترانه های البوم از ارش محرابی هست
صدات قشنگه ها(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shadisl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدای تو (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shadisl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمئنی؟ چون یکی گفت دیگه ترانه نداره تو البومنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این هم جزو ترانه های آلبومه؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله .صفحه تجربه کن گذاشت اما بعد چند دقیقه برداشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این به احتمال زیاد ادامه همون ترانه ای هست که شادمهر قبلا گذاشته بود
باید منو به تلخیه نبودنت عادت بدی
شاید فراموشت کنم باید بهم فرصت بدی
(sm50)من ازت نمیگذرم
اره از لحاظ ترانه دیگه جای نگرانی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میش میش میشدی موش موش موش (sm120)
خواننده های زن ترک معرفی کن مثل همون SImge باحال باشن و شاد و شنگول و بترکون ترجیحا زیر 30 سال تا 35 ارفاق میکنم البته
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم کمکش کن (sm120)
پس اکثر ملودی ها کار وحیده پویانه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کسی رو نمیشناسم علیرضا به غیر ازونا (sm50)
یکی الان کشف کردم 25 سالشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Ece Seçkin
قد 155 متولد 1991 ویدئوهاش تو یوتوب هر کدوم بالای 50 ملیون بازدید دارن(sm120)نقل قول:
آلبوم ترکی تاپیک کن یا موزیک ویدئو (sm120)نقل قول:
خودت بزن یا به پیمان بگو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود جشن تولد شادمهر عقیلی زمانی که ایران بود(قدیمی برای کسانی گذاشتم که ندیدن)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمئنی دنبال خواننده ای ؟ (sm2)نقل قول:
(sm2)نظر شما نیز محترمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این به خواننده های پر انرژی و سن پایین علاقه داره (sm2)
ولی خدایی هر چی هم انتخاب میکنه قشنگه (sm51)
انتخابت حرف نداشت..چندی پیش تو شبکه پاور ترک کلیپشو دیدم حال کردم(sm50)نقل قول:
نظر لطفته(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
48 ساعته دارم لیست خواننده های مونث ترکیه رو سرچ میکنم همشون بین 40 تا 70 سال(sm120)
به زور میشه چن تا جوون پیدا کرد یکم جوونگرایی کنن بد نیس (sm120)
قربونت داداش...(sm127)(sm93)نقل قول:
میگم این مونث های جا افتاده هم خوبنا مثdemet-akalin اگه تو این مایه ها داری استقبال می کنم(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیشنهاد هادی (sm59)اگه ندیدی ببین...
Bengü - Sığamıyorum
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
اره دیگه وحید پویان ارش محرابی سعید زمانی میلاد هاشمی همینا هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم یه تنظیم دیگه از هاشمی ترانه محرابی ملودی پویان:[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وحید پویان آهنگ جدیدی گذاشته و شادمهر رو هم تگ کرده... (sm77)
ادامه میدمت
ملودی:وحید پویان
تنظیم: میلاد هاشمی
ترانه:ارش محرابی
عحب کیفی میکنن اینا ای کاش پیش ماشینش بودیم گوش میکردیم از بس صدا شو زیاد کرده میتونستیم طبط هم کنیم
امیدوارم ترکهای اسلو هم ملودیش و هم تنظیمش با خوده شادمهر باشه(sm50)
آلبوم رو بدن ما هم گوش کنیم دیگه قضیه رو تا فرشباف لوس نکنه ول نمیکنه(sm35)
من البومو خریدم دیگه خیلی قشنگه اهنگاش فقط به من فروخته(sm128)(sm70)
فقط من بودم گفتم ترانه دیگه نداره که همین الان تکذیب میکنم حرفمو.(sm120)نقل قول:
تکذیب با ت صابون (sm120)
سلام حسین جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخلصم
عذرخواهم که دیر جواب دادم سیستم باران مشکل داشت رو گوشیم.
و عذرخواهی دوم بابت کم سعادتی بنده اینه که درگیر کارم متاسفانه و لذت توو این جمع بودنو در حال حاضر از دست دادم
امیدوارم وقتی آلبوم ریلیز شد در جمع شماها باشم
شاد و شادمهری تا ابد . . .
علیرضا . . .
اکانت جدیدت مبارکا باشه . . .
اگه اشتباه نکنم توو کامنتها دیدم نیمه گمشده تو پیدا کردی . . . تهنیت بی پایان رفیق . . . به پای هم پیر بشین با شادی و سلامتی . . .