سـلام بچـه ها
من شایـد بـه خاطـر کریسمـس یـه چند روزی بـرم آرژانتین ، فعـال نباشم
.
.
.
.
.
اگـه کارم داشتـید بیایـد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سـلام بچـه ها
من شایـد بـه خاطـر کریسمـس یـه چند روزی بـرم آرژانتین ، فعـال نباشم
.
.
.
.
.
اگـه کارم داشتـید بیایـد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يــاد بخير...
هنوز ٢٠١٤رو يادمه...
انگار [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهمترین سایزی که آدم بـآید بدونـه..
.
.
.
● • سـآیز دهنـشه ● •
.
..
که بدونه چه سایز مــمه ای به دهنش میخوره!
ها ها ها ها
فک کردی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]میبینید
کوچکترند)!!!!!
:)))))
(sm50)
خوش برگشتی پوریا (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبودی؟
زنه به دکتر میگه میخوام سینه هام بزرگ بشه چیکار کنم؟دکتر میگه هفته ایی 3جلسه بیار من بخورم!زنه میگه پس با شوهرم میام چون اونم کی.رش کوچیکه!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاکریم (sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو محصل چیه (sm70) این چن روزه پدر و مادرم از حج اومده بودن. در حال کمک رسانی به آمد و شد مهمونا و غذا رسانی به شیکمشون بودم. (sm120)
به سلامتی همه ی کسانی که به یادم بودن یا نبودن. (sm66)
فیلم سوپــــر افغانی(sm70)
ﺁﻩ ، ﺁﻩ ... ﺁﺭﯼ ، ﺑَﻠﻪ ، ﻫﻤﯿﻦ ﺍﺳﺖ ، ﺍﯾﻦ ﻫﻤﺎﻥ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ، ﺁﻩ ﺑَﻠﯽ ، ﺁﺭﯼ ﺁﺭﯼ ، ﻣﺮﺍ ﮐَﺮﺩﻩ ﮐُﻦ ، ﺩﺍﺧﻞ ﻧَﻤﺎ ... ﺩﺭ ﻣﻦ ﻓﺮﻭ ﮐَﺮﺩﻩ ﮐُﻦ ... ﭘﯿﺴﺘَﻪ ﮐُﻦ ، ﭘﯿﺴﺘَﻪ ﮐُﻦ ... ﺑَﻠﯽ ... ﺑَﻠﯽ ... ﻓﺮﻭﺗﺮ ﺑِﻨﻤﺎ ... ﮐُﺸﺘَﻪ ﮐُﻦ ﻣﺮﺍ ... ﺁﻩ ... ﺁﻩ ... ﻫَﻻﮎ ﮔَﺸﺘَﻪ ﮐﺮﺩﯼ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ... |: ﺁﻩ ... ﺑﻠﯽ...
راستی سام علیک به تموم برو بچ باحال این تاپیک خیلی وقتا کامنت ها تون رو میشم و شاد میشم دم همتون قیف(sm127)
اندکی سواد فقهی هم دارم حاضرم بعنوان مرید شیخنا مجتبی الآخر بشم(sm74)
فدات.....(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط newkarbar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم از مریدان شیخ صابرم(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فی المجلس در خدمتونم یا ایها الشیخان(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم فی المجلس کوچیکتم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط newkarbar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ابوالصافی بسیم الدین جورجیو آرمانی از مریدان شیخ نقل است :
روزی مردی را بدیدم که به نزد شیخ شد و وی را پرسید: یا شیخ، گر گناه و ثواب کسی در نزد خدای متعال مساوی باشد، او را به دوزخ فرستند یا بهشت؟
شیخ نظری بر وی بیفکند و 45 دقیقه یک سوم میانی خشتک خویش را خاراند و سپس فرمود:
به راستی که در این صورت خداوند او را دو نیمه پانزده دقیقه ای فرصت عنایت فرماید و گر باز هم مساوی شد، آنگاه میبایستی ضربات پنالتی بزند تا تکلیفش روشن گردد...!!!
مریدان از پس شنیدن این سخن نعره ها بزدندی و خشتک از پای بیفکندند و تا پاسی از شب جهت کسب آمادگی، آزادانه به تمرین پنالتی زنی بپرداختند ، لیکن کمیته انضباطی و اخلاقی حوزه چون آنان را بدون خشتک دید جملگی آنها را منشوری نموده و ضمن محکوم کردن به پرداخت 2 میلیون خشتک به خانقاه ، همگی را 4 ماه از میادین خشتک دری محروم بنمود !!!!
مجری: پسر عمه زا بیا اینجا پسر عمه زا: غلط کردم!
مجری: مگه چی کار کردی؟ پسر عمه زا: نمیدونم!
بستگی داره کدومشو فهمیده باشی!(sm155)
قاضی خطاب به نوید: چرا8 نفروبانیسان زیرگرفتی؟ نوید: اقای قاضی؛توسرازیری با150 سرعت داشتم میرفتم یهو دیدم رو به روم بن بسته !
سمت چپم 1 نفر وایساده بود ،سمت راست 7 نفر! گفتم جهنم ماشین رو بگیرم سمت چپ لااقل یه نفر رو زیر بگیرم بهتر از ۷ نفره !!!
آقا من ماشین رو گرفتم سمت اون 1 نفر، اونم فرار کرد سمت اون 7 نفر!! منم دنبالش
در هر سوت.ین که بسته میباشد ۲م.م..ه محسور است که یکی م.م.د حیات است و دیگری مفرح ذات؛
پس در هر سوت.ی.نی دو نعمتی موجود است و بر هر نعمتی شکری واجب یکی غذای جسم بچه
و دیگری غذای روح بابای بچه از دست و زبان که برآید کز عهده شکرش به درآید
اصفهانیه داشت به دوستش آدرس خونشو میداد! داخل ساختمون شدی روبروت آسانسوره با آرنجت طبقه ۹ رو میزنی پیاده شدی در سمته راستو با آرنجت میزنی بعد!… دوستش میگه نمیشه آسانسور و در را با دستم بزنم با آرنج نزنم؟ اصفهانیه: ینی میخوای دس خالی بیای؟
لایحه تنوع ازدواج با قيد دو فوريت به منظور افزايش جمعيت به مجلس رفت :
* ازدواج مسلم : ازدواج اول که حق مسلم هر مردی است.
* ازدواح مفرح : مردی که از یکنواختی زندگی با همسر اولش خسته شده است، برای تفریح زن دیگری بگیرد.
* ازدواج موجه : مردی که زن اولش بچه دار نمی شود یا بیماری دارد، موجه است که در این هنگام هرچه زودتر برای ازدواج بعدی اقدام کند.
* ازدواج متمم : مرد ببیند چه صفات زنانه ای را دوست داشته که زن اولش ندارد
همین که هواپیماهای ما جای مشخصی سقوط می کنه و مثل سایر کشورها گم نمیشه خود سند دیگری بر توانمندی و قدرت متخصصین داخلی کشور ماست. وطنــــــــــــــم پاره تنـــــــــم
هواتو کرررررررررررردم...!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
کاش بودی خودتو میکردم...!!!
احساسات یک لر به دوست دخترش
ﻧﺴﺨـﻪ ﺟﺪﯾـﺪ ﻭﺻﯿﺖ ﻟﻘـﻤﺎﻥ ﺑﻪ ﭘﺴـﺮﺵ!
ﭘﺴـﺮﻡ !
ﺍﮔﺮ ﺗﻮﺍﻧﺴﺘـﯽ ﺍﺳﺘﺨـﺪﺍﻡ ﺷﻮﯼ، ﺩﺭ ﺍﺩﺍﺭﻩ ﺑﺎ ﺩﻭ نفر ﺭﻓﯿـﻖ ﺷـﻮ:
ﺁﻧﭽﻨـﺎﻥ ﮐﻪ ﺩﺍﻧـﯽ ﺁﺑﺪﺍﺭﭼـﯽ، ﻭ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﭽـﻪ ﻫﺎﯼ ﺣﺮﺍﺳﺖ.
ﻓـﺮﺯﻧﺪﻡ !
ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ sms ﺑﺎﺯﯼ ﻧﮑﻦ،
ﺑﺎ ﺍﯾﻨﮑﺎﺭ ﻓﻘﻂ ﺩﺭﺁﻣﺪ ﻣﺨﺎﺑﺮﺍﺕ ﺭﺍ ﺯﯾﺎﺩ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ.
ﭘﺴـﺮﻡ !
ﺍﺧﺒﺎﺭ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﮕﯿﺮ .. ﺟﻤﻊ ﺑﻨﺪﯼ ﺍﺵ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ.
ﻣﺨﺎﻃﺐ ﺩﺍﺋﻤﯽ ﯾﮏ ﺭﺳﺎﻧﻪ ﺑﻮﺩﻥ، ﺁﺩﻡ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺣﻤﺎﻗﺖ ﻣﯽ ﮐﺸﺎﻧﺪ.
ﭘﺴـﺮﻡ !
ﺧﻮﺍﺳﺘﯽ ﺩﺭ ﻣﻤﻠﮑﺖ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ﺩﺭﺱ ﺑﺨﻮﺍﻧﯽ ﺑﺨﻮﺍﻥ..
ﺧﻮﺍﺳﺘﯽ ﻓﺮﻧﮓ ﺑﺮﻭﯼ ﺑﺮﻭ..
ﺍﻣﺎ ﺍﮔﺮ ﻣﺎﻧﺪﯼ ﺍﺯ ﻓﺮﻧﮓ ﺑﺪ ﻧﮕﻮ ، ﺍﮔﺮ ﺭﻓﺘﯽ ﺍﺯ ﻣﻤﻠﮑﺘﺖ ﺑﺪ ﻧﮕو.
ﭘﺴـﺮﻡ !
ﺍﮔﺮ ﻫﻮﺍﭘﯿﻤﺎﯼ ﺧﻄﻮﻁ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺳﻮﺍﺭ ﺷﺪﯼ،
ﺁﯾﺖ ﺍﻟﮑﺮﺳﯽ ﺑﺨﻮﺍﻥ،
ﺳﻪ ﺑﺎﺭ ﻣﻮﻗﻊ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪﻥ، ﻭ ﺳﻪ ﺑﺎﺭ ﻣﻮﻗﻊ ﻧﺸﺴﺘﻦ .
ﭘﺴـﺮﻡ !
ﺳﺨﺖ ﺗﺮﯾـﻦ ﮐـﺎﺭ ﻋﺎﻟـﻢ ﻓﻬﻤﺎﻧﺪﻥ ﯾﮏ ﺍﺣﻤـﻖ ﺍﺳﺖ .ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﺍﺣﻤﻖ ﻫﺎ ﺩﺳﺖ ﮐﺸﯿﺪ ﭘﺲ ﺗﻮ ﻫﻢ…
ﻓـﺮﺯﻧﺪﻡ !
ﺍﮔﺮ ﮐﺘﺎﺏ ﯾﺎ ﻓﯿﻠﻤﯽ ﺭﺩ ﺻﻼﺣﯿﺖ ﺷﺪ، ﺣﺘﻤﺎ ﺁﻧﺮﺍ ﺑﺨﻮﺍﻥ ﯾﺎ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻦ
ﺯﯾﺮﺍ ﺣﺘﻤﺎ ﻧﮑﺘﻪ ﺍﯼ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻧﻬﻔﺘﻪ ﺍست
ﭘﺴـﺮﻡ !
ﺍﺳﺎﺗﯿـﺪ ﺭﺍ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﺑﺸﻤﺎﺭ !
ﺍﮔﺮ ﺗﻮﺍﻧﺴﺘﯽ ﺩﺳﺘﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺒﻮﺱ، ﺍﮔﺮ ﻧﻪ ، ﺧﻮﺩ ﺩﺍﻧﯽ
ﺩﺭ ﺿﻤﻦ ، ﺑﻪ ﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﺑﯽ ﺧﻮﺩﯼ ﻟﻘﺐ “ ﺍﺳﺘﺎﺩ ” ﻋﻨﺎﯾﺖ ﻣﮑﻦ.
ﻣﺸﮏ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﺒﻮﯾﺪ، ﻧﻪ ﺁﻧﮑﻪ ﻋﻄﺎﺭ ﺑﮕﻮﯾﺪ .
ﭘﺴـﺮﻡ !
ﺭﺍﻩ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻧﺪ ..ولی تو باور نکن.
رفتم اقدام کردم واسه ویزا\
یارو میگه: میخواید از کشور خارج بشید؟
گفتم پـَـ نـَـ پـَـ میخوام از خارج وارد بشم !
گفت: یعنی وارد خارج بشید؟
گفتم پـَـ نـَـ پـَـ میخوام خارج از وارد بشم !
گفت: یعنی کلا میخواید خارج بشید دیگه؟
گفتم پـَـ نـَـ پـَـ
گفت پـَـ نـَـ پـَـ و کوفت درست حرف بزن ببینم چه غلطی میخوای بکنی :|
تقلب کردم از خودم هیچی بلد نیستم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نادر رو بعد از چهل روز از زیر آوار در میارن میگن چطوری چهل روز تونستی زنده بمونی. میگه اون گوشه یه سوراخ بود شبها میرفتم سر کوچه ساندویچ میخوردم برمیگشتم تا برادرای هلال احمر بیان نجاتم بدن
نادر خان قرار بر این شد جک قومیتی نذاریم... یه لطفی بکن اونو تغییر بده... مثلا بذار نوید... دمت جوش (sm134)
یارومیره پیش دکتر میگه: افسرده ام دكتر:متاهلي؟طرف: بله
دکتر:ببين جانم,من خودم وقتايي كه اينطوري ميشم,ميرم پيش زنم خوب ميشم،
چندروزبعدمياد ميگه دكتردمت گرم خيلي بهترم ولى خونتون خيلى بدمسيره
(sm1)
خوش برگشتی پیشمون طفل (sm70) ، جای خالیت احساس میشد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشالله فامیلا چترشونو بااااااز کرده بودنا
ﺭﻓﺘﻢ ﺧﻮﺍﺳﺘﮕﺎﺭﯼ ﺑﺎﺑﺎهه ﻣﯿﮕﻪ ﺩﺳﺖ ﺑﺰﻥ ﮐﻪ ﻧﺪﺍﺭﯼ ؟ ﮔﻔﺘﻢ : ﻣﻦ ﺩﺭﻭﻍ ﺗﻮ ﮐﺎﺭﻡ ﻧﯿﺲ ﺭﻭﺯﯼ ﺳﻪ ﺩﺱ ﻣﯿﺰﻧﻢ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﮔﻪ ﺯﻥ ﺑﮕﯿﺮﻡ ﺷﺎﯾﺪ ﮐﻤﺘﺮ ﺯﺩﻡ دیوثا پرتم کردن بیرون:|||
آب همیشه آتش را خاموش نمیکند..... برعکس, گاهی حتی یک قطره آب میتواند آتشی بزرگ به پا کند....
این را زمانی فهمیدم که با قطره ی آب . . . دوست دخترم حام.له شد و منم الان درحال فرار از مملكتم
کوتاه ترین جک دنیا:سایپا مطمئن
سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا 1-شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 26 تا سيا رو نخوندين 2-شما آنقدرساده هستيد كه نفهميديد يكي آن سينا ميباشد 3-شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد 4-من شما را سر كار گذاشتم 5-داريد ميسوزيد 6-بي مزه هم خوتي 7-از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد 8-الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم 9-بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشتم درست بود 10-هر چي فحش هم ميدي خودتي برای هرکس که بفرسی شکلش عوض میشه امتحان کن!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دادا ، فدا بشم خوش اومدی (sm127)نقل قول:
از شرایط جانشین شدن شیخمون عقیم بودن هستش ، باس عقیم بشی تا جانشینش کنم (sm70)
دادا شما اسمتو بگو خودم لقب بهت میدم ، بچه کجایی دادا؟
لِنتی امروز کلا داشتم بهت غبطه میخوردم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا سخنگوی پاره وقتمون ، فدا داش نادرمون که سریع همکاری کرد (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یارو ميره رستوران غذا ميگيره ، اخره غذا يه مو پيدا ميكنه، ابرووي صاب رستورانو ميبره...اونم از ترسش پول یارو رو پس ميده، ولى ٢ نفرو ميفرسته دنبال یارو . ميرن دنبالش ميبينن رفته تو يه جـــ.نده خونه داره يه كـــ.س پشمالوو ليس ميزنه.بهش ميگن حـــرومزاده، اونجا يه مو ديدي ابرويه مارو بردى! اينجا تا خرخره تو پشــمي!!یارو ميگه؛ ببينيد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوش جان (sm70)نقل قول: