جالبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جالبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
ولی از اونور مثبت می تونی فکر کنی که مثلاً بچه پاک و سالمی هست و گناه نمی کنه(sm2)
در خواست دارم نام تاپیک را به زبان و ادب فارسی تغییر دهیم . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث چه دید جالبی . . . (sm50)
یادم رفت (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساسی تو هم بچه شمالی یه نظر بده لواشک چه فصلی خوبه برفستیم واس هادی جون (sm10)
شرمنده ام منم ندارم هادی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبل از اینکه کسی فریبتون بده بذارین من باهاش دو سه کلام حرف بزنم متوجه میشم. کجای کاری هادی...؟ من اون موقع از ابراهیم وقتی آلبوم میخواستم خودم از رانندها هایی که از ترکیه بار میاوردن سفارش میکردم به این راحتیا نیس.
عجب (sm50)نقل قول:
(sm77)
بهار خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اون دیوث چرا ویار گرفته(sm120)
اگه اسکمو مخصوص گیلان رو بخوره چی میگه(sm2)