پس کی بود نمیدونی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پس کی بود نمیدونی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هركي بود فيك نبود
چه فایده دیگه کاری کردی که فرار کرد (sm155) (sm2)نقل قول:
مهدی خیلی موهام چربه ریزشم داره (sm74)
چه کار کنم ؟ (sm74)
حداقل یه جواب میدادی ! خخخ ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره میدونم به شرطی که عکس بزرگ باشه ! ولی اگه سایز خودش باشه همون میزاره کیفیت نمیاد پایین !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی این با کیفیت تره بیشتر به یوزرت میاد (sm111)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شامپوی ضد ریزش مو و تقویت کننده چی خوبه بگیرم ؟ (sm74)
فولیکانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا تاثیری داره حالا ؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خوبه
12 8
از وقتی این شامپورو استفاده میکنم ریزش موهام بیشتر شده.
از: میهمان | تاريخ: 1393/02/06
هر کی یه چیز میگه . باید به سرت بخوره وگرنه شامپوی خوب خیلی هست
به کسشر های ملت گوش نکن هرکی یه چیزی تو این سایتا تف میده (sm2)
(sm2)
13 7
افتضاحههههههههههههههههههه ه
از: میهمان | تاريخ: 1392/12/17
2 3
راضی نیستم .
از: میهمان | تاريخ: 1393/06/19
آره میدونم (sm2)
قربون قد و بالای سرعتم برم اونم تو ساعات شبانه (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث فیلم چورن تموم شده داری فیلم هالیوود دانلود میکنی(sm2)
دیوثا ادمین های چورن دیر به دیر آپدیت می کنن تازه تو یکی از سایتا عضویت vip هستم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی قشنگ گاییدمت با این سرعتت از کجا گرفتی دیوث ؟! (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال من 46 کیلوبایت (sm74)
کدم سایته ؟! (sm51) (sm2)نقل قول:
نقل قول:
از شاتلنقل قول:
البته زیاد دلتو صابون نزن اگه بیش از حد دانلود کنی سرعتت از 1 تا 3 شب محدود میشه ولی باز از 3 درسته (sm120)
512 - Eco
ماهی چقدر میدی ؟ خب نامحدود بگیر (sm70)نقل قول:
چند گیگ در ماه ترافیک میده بت ؟
کلا بعد عید سرعتای رایگانی خیلی خوب شد (sm50)نقل قول:
20 تومن + 5500 ترافیک شبانهنقل قول:
4 گیگ
نامحدود هم محدودیت داره عجیجم (sm120)
آره قبلا رو 600 بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
بیشتر توضیح بده جریمه مریمه چجوریه ..
يك روشي براي هك واي فاي مدتيه پيدا كردم ولي تست نكردم
الان تست كردم كاملا جواب داد ولي نه از اينترنت مردم استفاده ميكنم نه روشو به كسي ياد ميدم
با خودم به گور ميبرم(sm2)
وقتی توی ساعات رایگان زیاد دانلود کنی سرعتت رو محدود می کنن میرسه به 20 توی ساعات شبانه البته بستگی به مرکز مخبراتی و شهرش هم داره مال من محدودیت از 1 تا 3 هست باز از 3 به بعد درست میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فسیلو هک وای فای بوش ایرانو گرفته تو شی میگی آخه ..
دختره هم کلاسیم تو یونی رفته بودم مخابرات میگف ما اینجا خودمون تو مخابرات اینترنتمونو هک میکنن ..
آسیا تک (sm51)
اون فسيل كه تو ميگي wps خاموش باشه هيچ گهي نميشه خورد
ولی از همون 3 تا 6 با سرعت بالاس دیگه میشه کلی دان کرد درسته !?؟!نقل قول:
تو روز چجوریه 4 گیگ زود تموم نمیکنه ..
آره سرعتش خوب میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بستگی به استفادت داره دیگه ولی خود من حدود 2 گیگ هم اضافی میگیرم
تنها راه جلوگيري از اين روشه من فقط مك فيلتره
بعد از کلی سرو کله زدن ..
بهترین پلیر اینه ..
همه چی تمومه برای موزیک ..
همی الان این ورژنش اومد ..
(sm2)نقل قول:
ینی شبی چن گیگ میشه ..نقل قول:
خاك بر سره بي سوادت كه نميدوني مك فيلتر چيه(sm2)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
فک کنم 1 و خورده اینقل قول: