تو انجمن یکی بخاطر این تاپیک زیاد میومدم
اصلا بخاطر شادمهر فقط عضو شدم زمان البوم طرفدار
بعدش هم که موندم بخاطر سایت خوب موزیک باران بود
الان حتی مدیر سایت جواب کاربر رو نمیده و حتی سایت هم نسبت به قبل خیلی افت کرده
نمایش نسخه قابل چاپ
تو انجمن یکی بخاطر این تاپیک زیاد میومدم
اصلا بخاطر شادمهر فقط عضو شدم زمان البوم طرفدار
بعدش هم که موندم بخاطر سایت خوب موزیک باران بود
الان حتی مدیر سایت جواب کاربر رو نمیده و حتی سایت هم نسبت به قبل خیلی افت کرده
مقصر این وضعیت خود شادمهره .... الان دیگه خودت میبینی ۹۹ در صد استوریهای پیجشم دیگه شده تبلیغ قمارخونه ش و کلا واضح داره میگه موسیقی دیگه جزو اولویتهاش نیست ... ای کاش لااقل این لطف رو به هواداراش میکرد و توی یه پست میگفت این پیج و شخص من از این به بعد فعالیتش فقط در مورد سایت بت هست و فعالیت موسیقایی نداره که تکلیف هوادارا رو روشن میکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش اینا همش واسه اینه که همه دیگه گرفتار و درگیر شدند.دیگه حوصله ها نمیکشه بیاند تو تاپیک بحث کنند. هرچه زمان بگذره قطعا بدتر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا کارای نوجوکی نمیدونم چرا انقد عجیبه! شما توی گوگل سرچ کن صادق نوجوکی بعد آهنگایی که ساخته یکی یکی گوش کن محاله از یکدوم خوشت نیاد :) بعد امضای خودشم داره همیشه. (البته خب این نظر شخصی من هست)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرم بریم گروه تلگرام بزنیم(sm128)نقل قول:
استاد ملودیهای زهی کلا صادق نوجوکیه ... و کلا آهنگسازهای دهه ۵۰ کلا عجیب و غریب بودن و هر کدوم با امضای خودشون ... صادق نوجوکی شماعی زاده بابک بیات واروژان منفردزاده زلاند قمیشی و خیلیای دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خیلی بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه، یه چند تا فیل شکن که سرعتش خوب باشه برای کامپیوتر معرفی میکنید مرسی(sm10)
من فعلا از windscribe استفاده میکنم. اکانت بسازی ماهی 10 گیگ میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من vps میخوام که ای پی تغییر نکنهنقل قول: