دیوس من به اندازه موهای نداشته تو سرت برنامه هک وای فای تست کردم ..
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوس من به اندازه موهای نداشته تو سرت برنامه هک وای فای تست کردم ..
برو به همون mp3 1024 برس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی بور می موس دیوث من الان 5 6 گیگ میزنم شبی دان میشه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به پاي هم پيرشيد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسخل خب 3 به بعد میتونی انقدر دانلود کنی بترکینقل قول:
من منظورم 1 تا 3 بود
3 تا 8 صبح خوبه دیگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دیروز که دیدم این بازی اومد اعصابم خوره ps4 ندارم ..
خب دیوس میگم کلا 1 تا 8 چن گیگ میشه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسخل از 1 تا 3 محدودیت بهت میده اگه زیاد دانلود کنی سرعتت میاد زیر 20نقل قول:
ولی از 3 تا 8 نامدود بگیر تا کیونت جر بخوره (sm2)
ینی به گاوی مثه خطر میگفتم منظورمو میفیمید تو نفهمیدی ..
واقعا در این لحظه طعم توهین رو چشیدم (sm81)نقل قول:
حرفاي شماها رو به تخممم حساب نميكنم(sm2)
داره میگه از 1 تا 8 چند گیگ خودت میتونی دانلود کنی
مثلا بهش بگو 4 گیگ
داره میگم آره ..
رئال چقد خوب بازی کرد نیمه دوم باس گل رو میزد لعنتی ..
مارسلو عالی بود ..
فیلم ایرانی این سیب هم برای تو امروز اومده موزن داره اولش ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از مهمترین و اثربخشترین قسمت های بازاریابی ویروسی مجموعه شهرزاد پس از اکران آن، موزیک ویدئوهایی است که با صدای خواننده بسیار معروف پاپ کشور، محسن چاوشی منتشر میشوند و توانستهاند با بازدیدهای میلیونی سهم به سزایی در ایجاد تعلیق، اثربخشی محتویات سریال داشته باشند و در نهایت منجر به فروش فوق العاده شوند
ميلاد به فارست گامپ بخواي كمك كني بيشتر نتيجه ميگيري(sm2)
ميزگرد تحليل و بررسي برنامه هاي استعداديابي موسيقي ايراني با حضور محسن رجب پور، بهروز صفاريان و هومن خلعتبري ... به زودي
(sm2)
تو چقدر میدی دیوث ؟ (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه یعنی تا اون حد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماهی 40 تومن ، سرویس 1 مگ 10 گیگ ترافیک ، 2 تا 8 صبح هم رایگان سرعت بالا (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدیدنم بسته گیگ باکس معرفی کرده 10 گیگ ترافیکو 10 هزار میده سرعت بالا باید 5 روزه مصرفش کنی (sm70)
به امید روزی که پایگان با چاوشی کار کنه و صفاریان هم زیر خاک تشریف داشته باشه
حتي بيشتر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چی محدودیت داره مگه نامحدود نیست ؟ بیشتر توضیح بدهنقل قول:
نامحدودم داره ؟! خیلی خوبه ! میگم صفحه لود میکنی تو روز زیاد از ترافیکت میره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینکشو بفرست ببینم
در حد کریستی براونِ پای چپ مننقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد هیچ احتمالی وجود نداره که شهاب اکبری تو آلبوم باشه (حتی اگه ازش تشکر هم شده باشه من راضیم )
اینترنت پرسرعت حرام است ...
اره داره ولی تابحال تست نکردم بیشتر حجمی خریدم ، نامحدودش یه مقدارش سرعت بالاس بعد اون سرعت معمولی 100 میشه تقریبا جوری که شنیدم ، تو صفحه لود کردنم تقریبا مصرف ترافیکش بالاس ولی کلا خوبی هاش بیشتر از ضعفاشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم شبیه خودم ، در دلت تَرَک داری
وچون شبیه منی ، ارزشِ محک داری!
شنیده ام که درختان کوچه می گویند
که با بهار و خزان ، حس مشترک داری
نیاز نیست که چیزی به صورتت بزنی!
به لطف حضرت حق ، تا ابد بزک داری
به عشق چشم تو آرام و رام می خوابم
دو چشم قهوه ای تلخ و با نمک داری
همیشه گلّه به دنبال توست ، شک دارم!
درون حنجره ی خویش نی لبک داری؟
تمام مسئله حل است ، پس چرا دیگر
به من، به سبزیِ چشمم، به عشق شک داری؟
امید صباغ نو
(sm27)
(sm30)
من بفهمم از كي گرفتم مادرشو به عذاش ميشونم
از خارش نميتونم بخوابم(sm81)
اما شكنجه ها يواشكي نبود و از اين كس شعرا(sm81)
(sm2)
٤ كاربر و ٨٧ مهمان اونم اين موقع
يا اين سيستم شمارش مهمانا ايراد داره شوبله هوبله اينارو ميشماره يا بازم ايراد داره و هركسيو تا يه ١٠ ساعت حساب ميكنه يا ٨٧ تا كسخل داريم
كدومش؟
د اخه مهمان حسابي،ديوث گشاد كمت مياد اين دكمه تخمي ثبت نامو بزني لاگين كني؟
اشترم اينا همش تقصيره توعه الهي سالار عقيلي ٤ تا البوم بده تا اخره هفته