عجب نامردايی هستين (sm120)اصن ديگه سوالامو نميپرسم (sm120)
من اصن فروغی و نمی شناسم يه جا پوسترش و ديدم در موردش پرسيدم اطلاعات ناقص دادن!!
نمایش نسخه قابل چاپ
عجب نامردايی هستين (sm120)اصن ديگه سوالامو نميپرسم (sm120)
من اصن فروغی و نمی شناسم يه جا پوسترش و ديدم در موردش پرسيدم اطلاعات ناقص دادن!!
فک کنم خاطرات مبهم هم همون آخرای محرم یا اوایل صفر اومد
اره بنده خدا اشنایی نداره با اوضاع اینجا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدونم این چه مزرخرفی که 2 ماه تمام عزاداری!!
حالا دهه اول و دوم یه چیزی نهایتا همون محرم رُ ندن...(sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیان مقدم
دهه هفتادی هستی دیگه (sm120) اونم از نوع آخر دهه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسکل کردی منو ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم بعد محرم اون واس خودش گفته من یه چی میگم بگو چشم ..
فریدون اگه حرف خودش بود قبلا از این قولا زیاد داده ..
خخخخ میگف بعد عید فطر نیومد تا الان ..
شوخی میکنن بچه ها! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما هر چی خواستی بپرس
ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است (sm59)
والا لبنان و عراق هم شیعه دارن دو ماه عزاداری نمیکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دهه اول محرم و دهه آخر صفر همین
این آخوندا ریدن رفته
(sm2)برای چی همه البوما دارن کنسل میشن
چشم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن خوندی مطلبو ؟(sm70)
گفته اواخر پاییز که میشه دهه آخر صفر(sm35)