... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
... (sm50)
محدود بگیر با سرعت 128 همراه با شبانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه ماهه بگیر میشه 50 تومن
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو من 24 ساعت میخوام 10 تا فیلم **** اچ دی دانلود کنم (sm30)
این چطور تو میگی 128 شبانه تا 400 کیلوبیت میره ....تو که میگی سرعتا یکیه این فرقشون تو چیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نامحدود گرونه برام ....بعد تقسیم کنم دانلودامو یعنی چی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدونم چه اسراری دارن آهنگسازای موسیقی پاپ از ساد عود استفاده کنن تو آهنگاشون
1 گیگ خیلی سریع تموم میشه ، فایده ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آسیا مالیده شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت فهمیدی چی گفتینقل قول:
من گفتم روزانه شبانه سرعتش یکیه یک مگ سرعت دانلودمه نه سرعت سرویسم
سرویس 128 سفارش دادم اما برام 8 مگ نصب کردن البته اینجا اینجوره ، تهران و چن تا شهر دیگه 16 مگ نصب میکنن یعنی سرعت دانلودت میشه 1.6
خب شاید اینجا زیر 8 باشه ! بعدم از کجا باید بدونم که چند مگ برام نصب کردن ؟! میخوام الان ثبت نام آنلاین کنم و پرداخت بزنم .....ببینم تا چند روز طول میبرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته تا 20 هم اعتبار دارم از مخابرات ولی ترافیک ندارم
فکر نمیکنم شاتل5 ساله بهترین نت کشور انتخاب میشه همه جای ایران بش رای میدن هر ساله داره برند محبوب نت شناخته میشهنقل قول:
همون سرویسی که بت گفتم این فاکتور من
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الانم چک کردم سرعتمو بردن بالا 10 مگ نصب کردن همین امروز اینجور شد
و نتیجه
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی یه روز نزار همه دانلوداتو انجام بدی ... به مرور ...نقل قول:
برای تامین امنیت شبکه اینترنت خود بر روی سیستم عاملهای ویندوز یا اندروید میتوانید از خدمات تکمیلی شاتل بهرهمند شوید.
بسته امنیتی کسپرسکی
Kaspersky Internet Security
توضیحات بیشترتعداد کاربر:
بسته امنیتی کسپرسکی
Kaspersky Total Securit
بسته امنیتی (نسخه موبایل)
Shatel Mobile Security
اینم داره هزینه نداره انتخاب کنم (sm120)
(sm118)
هادی اگه اصولا دانلودر هستی فکر شاتل رو هم نکن
شاتل مناسب کاربرای پرمصرف به هیچ وجه نیست
اینکه پهنای باند خطت رو چند مگ ببندن بستگی کاملا مستقیمی به مرکز مخابراتی منطقه محل سکونتتون داره
سرویس 128 به شرطی که شرایط اوکی باشه 16 مگ میبندن اما نمیشه روش حساب کرد اگر دچار کمبود پهنای باند بشن میارنش پایین
سرویس 1 مگ ، سرعت شبانه (از سرور خارجی) حساب کتاب نداره موقع شلوغی ممکنه بیاد 100 و خورده ای یا 200
مواقع عادی هم معمولا رو 500 600 عه
بعضی تایما هم میره بالای 1200 کیلوبایت!
کلا سرعت شبانه اش متغیره
بستگی به ترافیک مرکز مخابراتی و تعداد مشترکین اونجا داره
بعد همین سرعت + پینگ ممکنه باز بسته به گیت وی و رنج آی پی که بش وصل میشه فرق بکنه
در مورد محدود شدن و لیست سیاه هم که گفتنی ها بسیاره ..(sm120)
وقتی دردای دلت هیچ جوری درمون نمیشه
سختی های زندگی واسه تو آسون نمیشه
بغض سنگینی میاد جای نفس
دنیا زندون میشه قد یک قفس
خستم از دنیای لبریز هوس
یه هوای تازه میخوام اگه هست ... (sm50)
من 2 مگ از مخابرات گرفتم ماهی 26 تومنم میدم با 5 گیگ ترافیک
سرعتش تو روز 400 کیلوبایته ولی تو شب این چند روزه که 64 ـــه (sm3)
شاتل دمش گرم باز .....میترسم این مرکز امام خمینی سرعتش پایین باشه 4 مگ برام بالاتر نزنن (sm74)
ضمنا تو که تو کار آپلود هستی دقت داشته باش سرویس 128 upstream را زیاد نمیبندن
دمش گرم واقعا ! در ماه چند گیگ حجم میده بت ؟ هر یه گیگ چقدره ؟نقل قول:
اره 768نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه ماه 8 گیگنقل قول:
گیگی 4 تومن
یعنی چی ؟ راستی تو روزم آپلود رایگانه ؟ سرعتش تا چند میره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیالت تختنقل قول:
بازم میتونی دوستی اشنایی گیر بیاری بپرسی شاتل دارن
مراسم بزرگداشت "ویدا قهرمانی"، بازیگر سالهای دور سینمای ایران در "اسکربال سنتر" شهر لسآنجلس امریکا برگزار شد.
بازیگری که اولین بوسهی سینمای ایران به نام او ثبت شده است.
نقل قول:
نقل قول:
الان برای الی تهش دیگه 96 کیلوبایت میشه
من بعضی مواقع آپلودم تا 750 کیلوبایت هم میرسه ولی بگیر نگیر داره چون همون طور که توضیح دادم بسته به گیت وی و رنج آی پی اتصالی میتونه متفاوت باشه
زیاد آپلود نمیکنم ولی معمولا 300 و خورده ایه
شاید 512 بگیرم .... فک کنم اینا تفاوت قیمت تو حجمه بالاتره
آپلود هم کاملا رایگانه و هیچی از حجمت کم نمیشه
اما در ساعات شبانه اینطور نیست!
ای بابا الی که میگه رایگان نیست (sm2) مگه تو آپلود سنتر شاتلنقل قول:
پستش رو پاکید (sm59)نقل قول:
اشترم پاک کرد نه من
علیرضا قربانی آلبوم جلوه گل ... (sm50)
نقل قول:
این موردو راستش دقیق در جریان نیستم
نمیدونم آیا از حجم کم میکنه یا اگه میزان آپلود مصرفیت بالا باشه میبرنت تو لیست سیاه و محدودت میکنن (sm192)
این رو برای اطمینان سوال کن از دیگران
اپلود رایگان نیست ده بار
فعلا یه ماه میگیرم ببینم چطوره ! نمیدانم 512 بگیرم یا 1 مگ 2 تومن فرقشونهنقل قول:
سرعت: kb/s 512
دوره: 1 ماهه
ترافیک دوره: 4 گیگ
بسته تشویقی شبانه: دارد241,500 ریال
هه (sm128)نقل قول:
آپلود مجانیه تا حالا متوجه نشده بودی (sm25)
ای بابا اصن به درک آپ نمکنم چیریم ندارم دیگه ! مگه یه دی وی دی برسه دستم آپ کنم (sm2)
نقل قول:
آقا صبر کن نگیر یه توضیح مختصر بدم راجع به قضیه محدود شدن