نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرویسه منم دقیقا همینه البته 10 گیگ بود اول ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرویسه منم دقیقا همینه البته 10 گیگ بود اول ..
رایگانه باو (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبر کردم (sm59)
مخابرات داری ؟ الان یعنی 400 کیلوبیته ؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی کـس میخ دیروز چه غلطی میکردی من با الی داشتم بحث میکردم ..
آره نزدیک 400 هس ..
رایگانش هم همونقده ..
البته واس بعضیا میاد پایین مال من نیومده تا حالا ..
کی ؟ صبح تا بعدازظهر نبودم که ! (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا چیطور مگه ؟ (sm120)
تو عین عن پلاسی میگی نبودم ..
ستمه در حقمون به خدا ..
سرویسه گوه 5 گیگ ماهی 26 تومن میدیم ..
میریم شاتل 128 میگیریم 13 تومن 4 گیگ با 1 گیگ ترافیک کمتر ..
ها یادم افتاد هرچه قدر آپلود بکنی به میزان حجم مصرف شده رایگان(تو ساعات 1-8 رایگان) اضافه میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنابراین اگه یه دفعه چند شب متوالی شبی 2،3 گیگ آپ کنی انگار که دانلود داشتی و هیچ فرقی نمیکنه
میزنن سرعتت رو میترکونن و میری تو لیست سیاه
من این 128 رو خیلی سال پیش داشتم ..
دوباره باز خواهم گشت .. :l
من 5 گیگ اپلود کردم و هیچ اتفاقی نیفتاد اینقد تف نده کته کلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
لیست سیاه میری ینی چی ..
این بابا دیشب میگف فقط تا ساعت 3 سرعت میاد پایین بعد خوب میشه که ..
چومپته چرمت تسکتوسو خورخوتک هم اضافه کن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
پیمان دیوث منو گیج نکن (sm2)نقل قول:
آخ آخه راس میگه ..
شهرزاد قسمت 26 ..
مگه مادر زن طرف تا آخر عمر محرم نمیشه باهاش ..
چه سوتی دادن ..
من همون موقع صحنه رو دیدم گفتم ..
نقل قول:
ببین با سرویس های 128،256،512، 1 مگ و 2 مگ نباید شبی بیشتر از 1 تا 2 گیگ دانلود کنی در صورتی که بخوای هر شب دانلود بکنی
مثلا اگه یه دفعه بزنی 2،3 شب هر شب 4 گیگ بگیری قطعا شب 4ام سرعت سرور خارجیت میاد زیر 40-50
بعدم همین مساله برای سرور داخلیت پیش میاد
نکته بعد سرویس 128 معمولا نباید دیگه از 30 گیگ در ماه بیشتر مصرف بکنی
اما مورد داشتیم طرفو با 25 گیگ هم محدود کردن
مورد داشتیم با بالای 30 گیگ هم نه هیچ محدودیتی براش اعمال نشده
به خدا گوه ترین مملکتو داریم ..
برم همون 512 رو بگیرم ببینم چه پیش میاد !
راستی پیمان... الی ...سینجول انتی ویروس رو بگیرم
بابا الیاس شبی حداقل 5 گیگ دانلود میکنه (sm1)
(sm2)ونزوئلا چه خبره
(sm3) لایکنقل قول:
خب دیوس تو الان مگه شبی چن دان میکنی سرویست مثه منه باس 6 تا بزنی ..
آره 6 تا میزنم ولی االن چند روزه شده 64نقل قول:
(sm74)
کاری میکنه دوباره ترانه پرلان و قاسمی بنویسما ..
دیوث این یوزرا خودت بودی ! (sm2)نقل قول:
ینی من 6 تا میزنم تو 4 تا هم نمیتونی بزنی !?؟!نقل قول:
سرعتت هم که 64 هه ..
ینی 6 و 4 .. :l
گفتم یادی کنیم از روز دربی .. :l
(sm155)
میگم سرعتم شده 64 کیلوبیت (sm70)نقل قول:
deadpool اومد ! حتما دانلود کنید خیلی قشنگه کمدی و اکشن باحالی داره (sm120)
لیست سیاه دیگهنقل قول:
توضیح دادم که
بابا شاتل ادا اصولش زیاده (sm2)نقل قول:
واقعیت اینه که این سیستم محدودیت و لیست سیاه برای همه کاربرا به یه شکل استاندارد و یکسان اعمال نمیشه
نقل قول:
(sm147)
5 گیگ فقط تو یک شب یا چند شب پشت سر هم، هر شب 5 گیگ یا 5 گیگ مجموع آپ چند شب ؟ کدومش دقیقا؟ (sm2)
خیلی فرق میکنه
یک شب سخت گیری نمیکنن
پیمان کدوم سرعتو بگیرم ؟
128 بگیر کدو
آره همین 512 رو بگیر خوبه بعد فوقش اگه محدودم شدی دفعه اول زنگ میزنی یه شتیل به پشتیبانی میدی اوکی اش میکنه جای نگرانی نداره حله (sm59)نقل قول:
ن 128 تو ن 512 .....256 میگیرم (sm51) (sm2)نقل قول:
الی شبی چند گیگ خدایی دانلود مکنی ؟