دمت گرم آرمین (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
دمت گرم آرمین (sm10)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا اینم حق مشاوره من (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جا هست بیمارستان حضرت معصومه تو بلوار طرف قرارداد بیمه تامین اجتماعی 5 صبح باید پاشی بری اونجا خیلی هم شلوغ
1000 تومنم نمیگیره ! هم پر میکنه هم عصب کشی داره هم جرم گیری میکنه هم جراحی داره همه کار میکنه
ممنون از مشاوره ولی اون شکلک واسه اون نقل قولت بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حالا داشتی خودت جرم گیری ؟ (sm2)
البته من نفهمیدم یعنی چی ! (sm2)
آره فقط بعد یه هفته آمالگام در میاد خالی میشه (sm120) عصب کشی دوباره درد میگیره (sm120) فرم لثه و فک هم تغییر میکنه تو جراحی صورتت شبیه مثلث متساوی الساقین میشه (sm2)اینا فرقشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده دکتر مهندس بابا اسی با داشتن سالها سابقه در امر رفتن به دندانپزشکی و نظافت دندان دارم مشاوره میدم (sm120) ینی در همه زمینه ها کارشناسم من (sm2) این کوله بار تجربه بدجور سنگینی میکنه (sm2)نقل قول:
چه شد دیه ! (sm2) یعنی بخوای پر کنی زود خالی میشه ؟ (sm74) خب عصب کشی ندارم ولی دوتا جراحی دارم که بالاش زیاد مهم نیست درد نداره ولی این پایینه رسما منو گاییده (sm81)(sm2)نقل قول:
خب جرم گیری آزاد چقدر خرجشه یا با بیمه ؟ (sm2)نقل قول: