والا جونم واست بگه یه خط مینوشتم یه مشتری میومد تو مغازه کل رشته کلام از دستم در میرفت ، دیگه به بزرگواری خودت ببخش ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعداد شخصیت ها هم که زیاد بود دیگه مجبور بودم همه رو جا بدم ...
بالاخره فانتزی من هستش ، تو در فانتزی من هر کاری میتونی بکنی (sm70)
مگه عازاده نگفت هیکل من توپ هستش؟ خو توپ هم که گرد هستش دیگه ، لابد هیکلشون گرده دیگه به همین سادگی (sm2)
تا حالا نشنیدی عجب مجلس یخی بود عایا؟
در کل من دوس دارم جای واژه ها رو عوض بکنم تا جذاب تر بشه ، مثلن سینه چاک رو گفتم چاک سینه ، یا کمال میل رو گفتم به همراه کمال میل ، یا دو تا فوش بد رو گفتم فوش خوب و ...
دیگه ببخش دیگه جای واژها ها رو عوض میکنم که از حالت تکراریش در بیاد
اشعار مولانا انقدر تفسیر نداشت (sm2)
فدا بشم من (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه به کم و کاستی هاش ببخش (sm2)
ما مخلصتیم رفیق ؛ واقعا خسته نباشی ، شبت آروم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tttt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته شدم باووو ، این مسافرا خسته میکنن عادمو (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو اولین شب جومعتو با عمه نوید بگذرون باوووو (sm2)
ایشالله از این نامردیا قسمت همتون بشه (sm2)
بخند دادا ، سخت بگیری سخت تر میگذره (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]