نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سکو درستشه.ولی خب طرز فکرت تو حلقم
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سکو درستشه.ولی خب طرز فکرت تو حلقم
طبق بیانیات عاقا به جای ببند دهنتو باید از کلمه ی فوک استفاده کنی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط sako [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پکیج کامل با ایدز و هپاتیت(sm2)
نه باو به پسر داییم داده بود به 35 تومن (sm2)من با تورم حساب کردم شد 40 تومن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه همین گفتم که تا 3 هفته جلو باز بخوابه(sm2)نقل قول:
از اون چیزا از دیجی کالا میخرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Safe Se..x انجام بده جو نگیرت اگه رفتی دست و پات رو گم کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو به رابطه پسرداییت آشنا شدی باید ارزون تر حساب کنه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیگه هیچ حرفی ندارم
دختر شیرینی فروش (sm19) حس خوبی بهش دارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا حضرت مولانا (sm81)
ای دلخور از گریه مرد پر از گریه
بغض ترک خورده دریاچه ی مرده
با گریه جاری شو بازم بهاری شو
با درد خلوت کن از غم شکایت کن ... (sm50)
شروع کن به گذاشتن شعرای مولانا (sm2)نقل قول:
با دنده سنگین حرکت کنید دیوثا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد دیوث(sm2)
دیوث تمام مشتریهای ک.و.ن.ت اینجا کجا میخوای بری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم قبلش خسرو جان گشا رو در تو فرو میکنم(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر این دیوث رو بگا تا خودم نگایدمش(sm2)
روزای روشن خدا،حافظ (sm50)
تا دقایقی دیگر من تبدیل به یه جنتلمن واقعی میشم (sm50)
تا بداند که شب ما به چه سان می گذرد
غم عشقش دِه و عشقش ده و بسیارش ده ... (sm50)
تا ی تکونی ندی دعا نمیگیره(sm50)
(در راستای راهنمایی های اخیر امیر)(sm2)
دیوث تو خودت باید کلا شیفت دیلیت بشی(sm2)نقل قول:
هنوز دست به گلنار نبردی(sm2)خاکنقل قول:
باشه بیا بخورش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ینی تاریخ عرضه آلبوم قطعی شده توی اون روز ؟! (sm77)
مرا گر تو بگذاری ای نفس طامع
بسی پادشایی کنم در گدایی ... (sm50)
آخه تا به کی آروم بشینم...
حسرت بکشیم....
(sm50)
اون پست پاک کن الان باز ملت فکر میکنن درسته (sm70)چه رایگانی مگه شله زرده(sm2)
پاشو کاری کن ..
فکر چاره باشه...
به کی میگی(sm27)
دل من کار تو دارد گل و گلنار تو دارد
چه نکوبخت درختی که بر و بار تو دارد ... (sm50)
(حضرت مولانا در اینجا به ورزشکار بودن خود افتخار میکند)
"خسته کننده و تکراری" / صحبت های مانی باغبانی در مورد فصل ششم بازی تاج و تخت (خطر لو رفتن داستان وجود دارد)
(sm2) فیلم/ سوتی ظریف در دیدار با وزیر خارجه فنلاند!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اندر دل بی وفا غم و ماتم باد
آنان که وفا نیست ز عالم کم باد
دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد
جز غم که هزار آفرین بر غم باد ... (sm50)
fuck you (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مراسم تجلیل از اصغر فرهادی و شهاب حسینی تا دقایقی دیگر در خانه سینما برگزار می شود، تاکنون چهره هایی چون رضا عطاران، حبیب رضایی، حمید فرخ نژاد، سیروس الوند، بابک کریمی، رویا تیموریان، محمود کلاری، فرشته طائر پور و... برای حضور در این مراسم به خانه سینما آمده اند
ویدیوی صوبتای کچلو خلعت اینارو نزدین که ..
ترانه علیدوستی :
من خودم را قطعا فمینیست میدانم
فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است.
من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید، یا بشوید.
ترانه عليدوستي پس از انتشار تصويري از تتوي او با علامت فمينيسم، اين تصوير را توييت كرده و درباره واژه فمينيسم توضيح داده و در آخر هم نوشته است:
"بقیه قضایا هم مربوط به حریم شخصی میشه پس توقع توضیح بیشتر نداشته باشید."