سجاد ادرس فنس رو بده(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سجاد ادرس فنس رو بده(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلوخای سقفش هم ریختهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فنز میخوای چیکار
اخ اخ میانه ..(sm81) میانه 1 20 شدم . میانه 2 19.5نقل قول:
ما تازه پیشرفته هم داشتیم که 19.5 شدم (sm81)
خیلی خوبه که علاقه داری (sm176)
نگو خودم براش اسپند دود میکنم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیشرفته ترم بعد (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اون نیس. توو این کلیپ ازش می پرسن بچه کی هستی ؟ میگه : موتن تاووسی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می خوام یه سر به فنز بزنم باوووو(sm50)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه نمره هایی، منم بگم فیزیکم و چند شدم(sm2)
فکر میکنی کسی اونجاست ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این دوسال خیلی چیزا عوض شده
مورد داشتیم طرف عکس دخترشو طراحی کرده از طرف دخترش نوشته زانکو داماد مامانم شو (sm2)
خو من که تو خدمت بودم ادرس جدیدش رو نمیدونم الان گفتم اینجایی ادرس جدید رو بگیرمنقل قول:
خیلی دلم میخواد بغلش کنم ببوسمش (sm120)نقل قول:
تازه یادم اومد تعطیله فنز مهدینقل قول:
خیلی با مزه س (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بارون که رفتی (sm50)
اها چون رفتم ادرس قبلی کلا نبودنقل قول:
بابا تو که بچه مثبت و درس خونی (sm120)نقل قول:
دیگه باز نمیشهنقل قول:
تا فیس بوک هست دیگه کی میره فنز
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته شرت خانمت به کنارنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
از کجا میدونی(sm120)نقل قول:
فیزیکم و گند زدم(sm14)
از اونجایی که یزدانی رو امروز گوشیدی بهله ادم خنگم باشه میفهمه (sm70)نقل قول:
چی از این غم بهتر ؟ بزار از یاد برم (sm172)
منو از یاد ببر(sm172)نقل قول:
هرچه قدر هم که دور باشی
شب که ماه میتابد
کنار پنجره بیا و خوب نگاه کن
دلم خوش است
جایی را می بینم که توهم نگاه می کنی
(sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
آغا این رضا موتوری توی ابله همون صدا پیشه ی فامیل دورِ نه؟
خیلی باحاله خدایی (sm2)این قسمت خیلی خوب بود کلی خندیدم
هیچ جا اتاق ادم نمیشه (sm50)
یه هفته تو خونه ایم هوا مث بهاره ، تا میزنیم بیرون برف و سوز سرما (sm1)
ممر یه سوال تو درست خوبه ؟؟
من نمیدونم تو چجوری وخت میکنی (sm2)
با رقیبام خوش باش (sm172) منم با رقیبات خوشم (sm50)
آره،تو طبقه حساس هم بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه حالم از اتاقم بهم میخوره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیامک عباسی و دوستان (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا (sm120)نقل قول:
من فعلا برام تازگی داره اتاقم ، یه یه سال بگذره منم حالم بهم میخوره یقینا (sm120)
اینجا کاملا به فامیل دور نزدیکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبه
مورد داریم رفته طوطی شو پس بگره طوطیش افتاده به جونش الانم مفقود الاثره (sm120)
کاردانیوم ریده بودم ولی کارشناسیم آره اصن نیوفتادم معدل 16 ایناسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزی یه ساعت درس . هیچ فشاریم نمیاد