2004 درسته (sm39)
نمایش نسخه قابل چاپ
2004 درسته (sm39)
(sm2)(sm2)(sm2)
- (sm50)
(sm50)
محسن_نامجو در مجله حلزون مجموعه پادکستی داره از خوانش کتاب خاطرات «...السلطنه». هفت قسمت منتشر شده. ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی قسمتشو گوش دادم الان جالبه @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم چند روز پیش دانلودش کردم ولی هنوز گوش نه دادم . (sm74)
رفقا بیایید یه فکر بکنیم به حال من جدی میگم وضعیتم منچستریه (sm74)
(sm50)
خدا از دهه ی شصتی ها رو کره ی زمین بدبخت تر نیافریده (sm50)
چته داش ميثم
(sm50)
- (sm50)
(sm120)همون مبحث بیانیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)کار خوبی کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ااااااااوف
- (sm50)
ژوووون
(sm50)
(sm2)
اسی(پلیس فتا) حواسش به همه جا هست(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیشه ی می در شب یلدا شکست ... (sm50)
(sm120)ترسناک شدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)اسی نیست عصی هست به 2 معنانقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1-پیر عصادار
2-عصیانگر جنجال ساز
(sm51)
بگو چمون نیست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما یک ملت خوشحال (sm50)
(sm2)
- (sm2)اینم شکلک بود انتخاب کردی سهی دندوناش
خودت گفتی ترسناک شدی(sm120)
معلوم نیست دقیقا منظوره از این عبارت چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساسی تو نظرت چیه @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنظر تيکه انداخته به فرهنگ اين روزاى ايرانى ک همه چى رو ب مسخره گرفته و مسائل مهم و جدى براش وجود نداره....نقل قول:
تو همين انجمن هم نيگا کنى از اين جور ادما زيادن(sm50)
ژووووووووووووووون گفتی ترسناک شدی از نوع حامله کنندهنقل قول:
- (sm120)
موافقم منم همچین برداشتی دارمنقل قول:
البته تو دنیای واقعی باهات موافقم...فضای مجازی اصلا فایده اصلیش اینه که آدم یکم شاد بشه و مشکلاتو غماشو از یاد ببره...البته نباید هرچیزیو به سخره گرفت
انگار همین دیروز بود برنامه وزین معرفی پ...ورن استارها رو اجرا میکردم ... (sm25)
ملت بیتفاوت شدن نسبت به مشکلات هم دیگه
بیرحم شدیم
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملت خوشحال یعنی ملتی که هر بلایی سرش میارن بازم لبخند میزنه و خودشو الکی شاد میکنه ...
یعنی حاضره کیونش بذارن اما قیام و انقلاب نکنه ...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رامی ام شب برای بارِ دوّم دارم فیلمِ " کلوز آپ 1368 " عباس کیا رستمی رو که تو زحمتِ دی وی دی یِ اصلی یِ 7.50 گیگِ خارجیش رو کشیدی تماشا می کنم ! (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه پیام هم به آقای مخمل باف بدین ! :
بگین که من با ، بای سیکل رانش زنده گی می کنم ! (sm50)
بای سیکل ران 1367
احسنت حرف دل منو زدینقل قول:
و فكر كن كه چه تنهاست ،
اگر ماهي كوچك ، دچار آبي درياي بيكران باشد.
چه فكر نازك غمناكي ... (sm50)
دقیقا همونی که علیرضا گفت درسته بدونه ذره ای تردیدنقل قول:
آقا من فهمیدم داستان این دو تا تشکر چیه(sm59)
زمانی که ازت نقل میگیرن ولی بالا هیچی نزده....حالا اگه از اون پست تشکر کنی دو تا میزنه
البته تاریخ اثبات جهل آدمیزاد هستش
دوره ی رونسانس کشیش های مسیحی ننه ملت را نمودن سر دین.
سرمایه دار های اورپا اون موقع جمع شدن گفتن آقا این بهشت و جهنم شما چند ما میخرم با قیمت بالا.
رهبران کله گنده پاپ اون زمان وسوسه شدن فروختن بهشت و جهنم را (sm2).
اون موقع اون فهمیدن که دین دودمانه ملت را به گا میده این هنوز ملت نفهمیدن (sm50)