(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)بزار اعراب گزاری کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمَتَم(sm120)
اسی جون یکم فخرفروشی کن .
(sm2)
نکنه سجده نکردی !!! (sm2)نقل قول:
مخلصم (sm19)
میخوام ماشینمو عوض کنم بسوزززز(sm150)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرض (sm39)
احسان گرفتی ماجرا رو یا یاد آوری کنم ؟ (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما بیشتر (sm127)
آی سوختم .
(sm2)(sm2)نقل قول:
باشه شما بیشتر ، اصلا شما باید بیشتر (sm2)(sm127)
آره (sm2) حافظه خوبی دارم (sm120) به خصوص در این مورد (sm2)نقل قول:
این شکلکها پا ندارند
فقط یه دست دارند
اوناییکه میچرخن
حالا موقعیت رو تشریح کننقل قول:
ایستادی ؟
دولا شدی ؟
سجده کردی ؟
(sm2)
همه موارد (sm2)نقل قول:
نشنیدی میگن طرف اول شکلک بوده بعد دست و پا در آورده ؟ این هنوز تو سنین رشد هستش پاهاش در نیومده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردهزارچهره
ایفیلم نع شب
والا نمیشه ؟!نقل قول:
این همه وقت در مورد جنسیتت برات سوالی پیش نیومده ؟ (sm2)
دیگه کار ما از سوال گذشت (sm2)نقل قول:
تو مرحله عروجنقل قول:
این زیر نویس آی فیلم چی میگه : پیامبر (ص) : اگر زنی شوهرش از او راضی نباشد هیچ فدیه ای از او پذیرفته نمی شود حتی اگر چهل روز نماز روزه بداردنقل قول:
راضی نیستم (sm2)امشب کجا بخوابم (sm2)
ای ناقلا کتمان نکن (sm2)نقل قول:
عروج که آخرین مرحلستنقل قول:
این تازه در بدو تولد به سر میبره
خروج بیشتر بهش میاد (sm120)
این مرد خداست . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در این مورد خاص نظر من به نظر شما نزدیکتر استنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامد عسگری خیلی شعراش خوبه
یک ساعت مانده به بازی ظرفیت آزادی پر شد(sm50)
نزدیک به صدهزار تماشاچی(sm50) در ورزشگاه آزادی حضور دارند تا مسابقه حساس پرسپولیس مقابل نفت تهران را از نزدیک تماشا کنند.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش خبرنگار "ورزش سه" از ورزشگاه آزادی، ظرفیت این استادیوم بزرگ پر شده و در حال حاضر هواداران بسیاری نیز پشت در ورزشگاه حضور دارند. نیروی انتظامی نیز دقایقی پیش اعلام کرد ظرفیت پارکینگهای ورزشگاه پر شده است.
مسابقه امروز پرسپولیس مقابل نفت ساعت 18 برگزار میشود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره . . . (sm50)
من وقتی آلبوم " روز های ترانه و اندوه " از " فرامرز اصلانی " رو گوش می دم قلبم تیکه تیکه میشه ! (sm81)
آه اگر روز نگاه تو ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کچل دیوث اتوبوسشو پارک کرده اونجا هرچی میاد میکشن زیرش(sm3)
استرس گرفتم حساسیت بازی (sm171)
سخته گل زدن
كچل بسته بازي ميكنه
مگه اينكه عاليشاه يه حركتي بزنه ولي در كل به نظرم مساوي ميشه
باز و بستشو کار ندارم نفت خوب شده قبلا گفتم فینال این بازیه
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگيزشون خيلي بالاست بازيو نبازن
من چه اشتباهی کردم که موکلم لنگی از کار دراومده (sm120)
ساده#
کاوه یغمایی#
گیتار الکتریک#
به به#
وقتی که آلبوم خواجه امیری اومد گفتم چقدر ضعیف بوده الان که دارم با سه شاهکار جدید فرزاد فرزین و حمید عسکری و بهنام صفوی مقایسه می کنم چند لِوِل بهتر و قوی تره آلبومش (sm120) از هر نظر ترانه و ملودی و تنظیم
وای خدا نتایجو عجب استرسی (sm171)
پس من چی بیبی؟! (sm172)