با خودم کنار اومده بودم بعد از قضیه بت و اینا
گفتم برم اهنگش رو گوش بدم
بعد از مصرع اول بستم
دقیقا احسان دریادله
نمایش نسخه قابل چاپ
با خودم کنار اومده بودم بعد از قضیه بت و اینا
گفتم برم اهنگش رو گوش بدم
بعد از مصرع اول بستم
دقیقا احسان دریادله
اون بنده خدا که چند روز پیش اسم آهنگ را گفت کی بود؟؟؟ معلومه منبعش خیلی موثق بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین جان چند وقتیه حس میکنم رد دادی یه جورایی
حرف های عجیب غریب زیاد میزنی (sm120)
یکی از دوستان که کم پست میزاره خبرش رو با اسم دقیق یک ماه و خرده ای پیش اعلام کرده بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبول کنیم سلیقه همگی مون به اف رفته خداییش
شما به آهنگ عوض شدی میگی ترمال به این کار میگی خوب؟؟
خب این به جز تنظیم نسبتا استانداردش که به خاطر آدمی مثل هومن آزماست چه نکته مثبتی داره؟ تحریر محریر بهانه ست فقط، بی خیال شید تو رو خدا
مارکتی که اسطوره بره سایت بت بزنه
نامجو هم بره متجاوز بشه میخوای چی از توش در بیاد
سلیقه همه شادمهری ها داغون شده انصافا
اصلا کسی قدرت تشخیص کار قوی و ضعیف رو دیگه نداره
فرق چندانی با تتلیتی جماعت و ماکونی ها نداریم دیگه
خلاص ..... (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام پیمان جان
فشار زندگی باعث شده که رد دادم
کلا چرت و پرت زیاد میگم (sm10)
به نظرم عوض نمیشی بهتر از این اهنگه جدیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینطور از بارون دلم خواست
اره داداش عوض شدی برام خسته کنندستنقل قول:
یه ریتم تکراری
دو بیت ترانه رو ده بار میخونه
البته از بارون دلم خواست به مراتب بهتر بود
ولی این کار بهم چسبید واقعا
حال کردم خب بیام بگم چی؟ بگم دوست نداشتم چون شما میگی خوب نیست؟ مگه نقطه استاندارد جهانی شمایی که با شما بسنجیم خودمون رو ؟ لحنم دعوا و توهین نیستا ناراحت نشی مشتی. فقط نمیدونستم چجوری بیانش کنم. امیدوارم ناراحت نشی
چرا تحریر بهانه هست؟مگه چیزی غیر از این هست اصن موسیقی؟ الان خوبی بی من خوش میگذره آرومه شباااااات ؟ پوووووووچ شد . واقعا اگه اینا ملاک نیست و قشنگ نیست پس چیه؟
راجع به تنظیم هم حرفتو نمیتونم هضم کنم
به خاطر آدمی مثل هومن آزماست؟ خب با توجه به توانایی یارو برای تنظیم استفاده کردن ازش دیگه. چیز بدیه مگه؟ کجاش ایراد داره این؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اختیار داری عیب نداره این روزا روی کل ایران فشار هست شرایط همه یک جوره عزیز
به جز تحمل کردن راه دیگه ای نیست (sm169)