نظرت خودش گویای همه چیه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نظرت خودش گویای همه چیه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عب نداره ناراحتی نداره همیشه سال جدید و لیگ جدید و ایشالله گوش شیطون کر به حق پنج تن قهرمانی سال دیگه (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به عمر من و شما که قد نمیده شاید بچه هاتون یه روزی قهرمانی لنگ رو دیدن (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم دهن داور
شایدم بچه های شما هم بردن دربی رو هم ببین (sm25)
برید پیج داور رو پیدا کنید آبادش کنید - شما که بلدید (sm120)
جا گیری داور در سطح لیگ محلات باشه همینه دیگه (sm70)
به قول فیلم پالپ فیکشن : شاید در دنیایی دیگر و زندگی دیگر (sm50)نقل قول:
(sm2)
چه خوبه که لنگی ها هستن - تا وقتی که لنگی هست سوژه ی خنده هم هست
پرويز سيببله بي خايه وقتي ميبره مياد جلو دوربين
پرویز خان عشق من دوست دارم هوارتا (sm127)
فعلا چهار رو بفرستین به شمارهِ نمیخواد بخندین به تو دربی باختنون (sm2)
چه ذوقی میکنن (sm30) حالا خوبه شما مارو نبردین وگرنه ذوق مرگ میشدین (sm2)
فعلا بالا سرتون رو نگاه کنید سرورتون رو میبینید
ولی هرچی داور و اینو اون مقصر باشن.. بدترین بازی پرسپولیس بود... تو این فصل بازی به این گهی ندیدم از پرسپولیس.. ی موقعیت درست حسابی هم نداشتیم
اخرشم که نورمحمدی تکمیلش کرد(sm2)
بد جایی باختیم .. من رو باخت تبریز حساب کرده بودم الان تو تهران باختیم(sm2)
بردن لنگ که سطحش ماقبل محلاته که خوشحالی نداره - برید جلو آیینه 4 و 6 نشون بدید (sm120)
رامین رضاییان نبود بازیکن ذخیره شم حاتمی ریده کلا وگرنه بیشتر حملات پرسپولیس از سمت رامینه
دهنت سرویس میلاد (sm2)نقل قول:
حالا من که بی طرفم و واسه خنده و شوخی کل کل می کنم ولی انصافا روز دربی یه آدم دیگه ای بودی (sm2)
تو تبریز هم میبازید ناراحت نباش
دیگه شر نگین وختی چیزی ندارین بگین (sm70)
جوری میگن رامین رضاییان نبود انگار دنی آلوز نبود (sm2)
یه آبی سردو، غم و رنج و دردو������مربی تاس و ، چقدر بی کلاسو������یه تیم گلاخو������ یه مشتی چلاقو ������
ی ابیه بدرنگ شبیه کلاغو������
نماد چهارت ، که شد زهرمارت������
❤️❤️
کلاه گیس کجایی دقیقا کجایی
کجایی کچل خان کچل خان کجایی
توکه ۴تا خوردی چرا پس نمردی؟������توکه توی دربی فقط گل شمردی������همه جا رو گشتم ، با این حال زارم ، کجایی کلاه گیس ، رو کلت بزارم������
اگه ۴تا کم بود ب ۶تا رجوع کن
کلاه گیس کجایی؟
دقیقا کجایی کجایی کچل خان؟؟
کچل خان کجایی؟؟؟
آدم یه جاهایی رو مجبور میفهمی مجبور (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه آبی سردو، غم و رنج و دردو🔹مربی تاس و ، چقدر بی کلاسو🔹یه تیم گلاخو🔹 یه مشتی چلاقو 🔹
ی ابیه بدرنگ شبیه کلاغو🔹
نماد چهارت ، که شد زهرمارت🔹
❤️❤️
کلاه گیس کجایی دقیقا کجایی
کجایی کچل خان کچل خان کجایی
توکه ۴تا خوردی چرا پس نمردی؟🔹توکه توی دربی فقط گل شمردی🔹همه جا رو گشتم ، با این حال زارم ، کجایی کلاه گیس ، رو کلت بزارم🔹
اگه ۴تا کم بود ب ۶تا رجوع کن
کلاه گیس کجایی؟
دقیقا کجایی کجایی کچل خان؟؟
کچل خان کجایی؟؟؟
اینجور ادما از بچگی هر تیمی میبرد طرفدار همون بودن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمونه بارز پسر خاله من اون بازی که کریم باقری از وسط زمین کرد تو کیسه ، یهو دیدم پرید بالا داد و بیدادو شادی موندم گفتم مگه کیسه کش نبودی ، یعنی انقد سریع؟ (sm2)
من به استقلالی بودنم میبالم
شما هم لنگ بردارید برید سراغ شیشه ی ماشین (sm2)
حضرت حافظ میفرمایند :
باز ار چه گاه گاهی بر سر نهد کلاهی
مرغان قاف دانند آیین پادشاهی (sm59)
افتتاح تونل شهید مکانی (sm120)
جدا خیلی سخته شب جمعه باشه زیر دوتا استقلال هم باشی سخته سخت (sm120)
منتظرم ببینم خاله میناوند چی میخواد تو اینستا پست کنه (sm2)
ميلاد ديوث رو مخي يه استراحتي به خودت بده
(sm30)نقل قول:
دقیقا همین کارایی که بعد دربی اینجا میکردید دسته جمعی
الان به تنهایی انجام میدم
به افتخار لنگی ها بزن کف قشنگه رو (sm120)
رهبری فر هم هست پست های اینستا اسطوله های لنگ واقعا دیدن داره (sm2)
سکوت لنگی ها با بازی سوشا بگایی و دوستان هم اکنون در سراسر ایران (sm120)
درخواست اخراج سوشا مکانی توسط هواداران (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یحیی .. 244 04/28/2016 - 20:24
سوشا، مکانی؟
- نه داداش تونلام
(sm30)
لنگی های عزیز همین خوبه که آرومید و فکر میکنید که قهرمانید (sm2)