چون میروی بی من مرو
ای جان جان بی تن مرو
وز چشم من بیرون مشو
ای شعله ی تابان من ...
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
چون میروی بی من مرو
ای جان جان بی تن مرو
وز چشم من بیرون مشو
ای شعله ی تابان من ...
(sm50)
پری رویی مرا دیوانه کردهست
مسلمانان که می داند فسونم ...(sm50)
نشون نمیده ، نشون نمیده ، نشون نمیده(sm50)
شنیده ام بهشت آن کسی تواند یافت
که آرزو برساند به آرزومندی ...
هزار کبک ندارد دل یکی شاهین
هزار بنده ندارد دل خداوندی ...
تو را سلامت باد ای گل بهار و بهشت
که سوی قبله ی رویت نماز خوانندی ...(sm50)
سان که تلخی زهر طلب نمیدانند
ترش شوند و بتابند رو ز اهل سؤال
تو را که میشنوی طاقت شنیدن نیست
مرا که میطلبم خود چگونه باشد حال(sm50)
آیا شما ندارید زان بی نشان نشانه(sm50)
هر شب دل پر خونم بر خاک درت افتد
باشد که چو روز آید بر وی گذرت افتد ...(sm50)
یا حضرت مولانا (sm50)
گل فولادو آفساید میگیرن پنالتی مفت براشون میگیرن گل آفساید نفتم که صحیح اعلام میکنن.بیارین جامو دودستی بدین به کیسه کشا دیگه چرا به اعصاب ما میرینین دیوثا.(sm3)
شبا ترسیدی زل بزن از پنجرت به ماه
اگه حال داشتی بعضی وقتا سر بزن به خوابم
البته اگه من بخوابم... (sm50)
به شخصه ریدم دهن دو نفر ، اول بابک حاتمی شغال ، دومم نورمحمدی نکبت ، اه اه (sm25) این 2 نفر حتی وقتی تعویضی هم میان میرینن به تیم ، نمونش عوض شدن نتیجه برد با مساوی جلو ذوب آهن و سایپا ،امروز هم که دیگه هیچی (sm172)
بازم به معرفتت دهن سوشا رو گذاشتی برای مانقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی منصور خودشو داره پاره میکنه بره نیمکت کیسه حالا فصل بعد با فحش خوار مادر شوتش نکنن خوبه
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خب سوشا بازی های قبلم بود ، گل هم میخورد ولی این دوتا دیوث یه تنه فاتحه تیمو میخونن (sm209)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوخی سجاد کوشی پسر جان(sm2) اگه اونطور که داور دربی رو دراورد واسه پرسپولیس برعکس شده بود تا الان جلو مجلس تحصن کرده بودن امتیازو پس بگیرن
كليپ خداحافظي تلخ تو تی وی پخش شد بدون سانسور خیلی جالبه ..
(sm51)
الان آپ میکنم ..
مجریا .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سوشا مکانی هم مارو نمود دیگه بابا ..
چرا اینو شوتش نمیکنن هر دوتا گل واس خاطر این بود ..
ویدیوی ففر .. :l
شگفتا
(sm50)
الان این اهنگ میچسبه
با تمام ِ وجود غمگینم
مثل ِ وقتی که زن نمی سازه
مثل ِ وقتی که دوست می میره
مثل ِ وقتی که تیم می بازه (sm50)
تف تو کیونت سوشا نور بابک(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر شماها ناله میکنید کی باخته؟
اصلا تو لیگ ایران کی اوله؟ تموم نشده لیگ؟
ک.یرم تو فوتبال و خدمت شاد باشید جوانان(sm2)
به جان خودم تا قبل از امروز فکر میکردم لیگ تموم شده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
یعنی واقعا خسته نباشید(sm2)
عکس خودته ؟؟ (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابله امین حبیبی رو نمیشناسی(sm2)
(sm54) چه عوض شده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم تازه از خواب بیدار شده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
خواننده ی پاپ ندیده بودم سیبیل بزاره (sm2) راه جواد یصاری رو پیش گرفته (sm2)نقل قول:
تو این چند سال چند دقیقه بیشتر بازی لیگ ندیدم اون اگه دیدم بازی تراکتور یا گسترش بوده که بیشتر از 5 دقیقه نبودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]