به نظر من تا زمانی که اون منیجر قزمیت شرش از سر شادمهر کم نشه این بساط تموم شدنی نیست واقعا مثل ویروس چسبیده به شادمهر مرتیکه بی فانوس (sm168)
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من تا زمانی که اون منیجر قزمیت شرش از سر شادمهر کم نشه این بساط تموم شدنی نیست واقعا مثل ویروس چسبیده به شادمهر مرتیکه بی فانوس (sm168)
خودش گفته بود که در حد کارای مسعود صادقلو و یاسینی دوست داریم کار بدیم
الان رفتن رو احسان دریا دل
منیجر شادمهر ایشالا ناپدید شه از این سمتی که داره
هر چند خود شادمهرم بی تقصیر نیست
فاک تو اینستا...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه خبری از طرفدارای قدیمی و دهه پنجاهی و شصتی نیست، اکثریتشون نا امید شدن از شادمهر
تازه بعد قضیه سایت شرط بندی چه تعداد فن پیج که بسته نشد (sm9)
شادمهر دقیقاً یه کاری کرده نمیدونی ازش خوشت بیاد یا بدت بیاد!! تو برزخ گذاشته(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هرجا را دیدم چه تو برنامه های موزیک چه سایتها چ اینستا بالای ۹۰درصد از آهنگ خوششون اومده . حالا میشه گفت اونا هیچی حالیشون نیست و فقط کاربرای این تاپیک حالیشونه؟؟؟؟ دوستان سلیقه ها با هم متفاوته هیچ معیاری واسه خوب یا بد بودن مطلق یک آهنگ وجود ندارن... بیایم اینو بفهمیم و به نظرات هم احترام بذاریم. نه اونایی که از آهنگ خوششون اومده نفهمند نه اونایی که خوششون نیومده استاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا حرفت درسته نیما جان (sm127)
البته حساب آهنگای قدیمیش همیشه جداست مخصوصا کارای دوران ایرانش
هیچ رقمه نمیشه اونا رو کنار گذاشت (sm50) هر چقدرم از شخصیت و رفتاراش دور بشیم از اون اهنگا نمیشه دل کند
کاملا تعریفت غلطه ... اگه یکی به هر دلیلی از یه آهنگی خوشش بیاد دلیلی نداره بگه اون آهنگ شاهکاره الان از آهنگ تهران تا توکیو خیلیا خوششون اومد پس باید بگیم این آهنگ جزو موندگار ترین آهنگای ایرانه؟؟؟؟ من خودم به شخصه این آهنگ جدید رو دانلود نکردم و نمیکنم چون متنش رو که دیدم فهمیدم چه فاجعه ای میتونه باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس چطوری میشه امثال اهنگهایی مثل سبب تقدیر و ماندگار رو هم بچه های اینجا و هم بچه های اونجا دوست دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
وقتی سایت بت زد من یکم کمتر از قبل کارای قدیمیش رو هم گوش میکنم
کلا زده شدم از شخصیتش
طوری که قبلا شخصیتش رو خیلی دوست داشتم