یبنجول اگه ضبط کردی بزار
نمایش نسخه قابل چاپ
یبنجول اگه ضبط کردی بزار
من ندیدم ..
از موزن گفت تعریف کرد ازشنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیون لقش ..
(sm2)
بشمار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه آلبوم معرفی کنید دیوثا (sm172)
خطر نباشه مثه اینکه بحثتون داغ نمیشه ..
بله هم اکنون به اطلاع میرسونم که نیم ساعته دنیا جهانبخت با ساسی مانکن بهم زدن
۲ هفته بود دوس شده بودن، اسمشم ساسی رو هم خالکوبی کرده بود
(sm2)
(sm2)
صحبت های فاضل نظری در رابطه با ترانه خداحافظیِ تلخ محسن چاوشی ..
بله دیگه تو که بلد نیستی یه حالی به ما بدی همش بلدی از چاوشی مطلب بزاری یا از سریال (sm70)نقل قول:
موزن به من حقوق میده ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
فعلا که من دارم حقوقتو میدم (sm30)نقل قول:
ساعت 25 هر کی بیداره اینجا بزنه هر موقه اومد دان کنه بذاره ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل 8 نمونه غذا نیست!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل اینه که این غذاهای بی ربطو با هم میخوره(sm2)
دوغ و نوشابه قاطی میکنه توشم اب معدنی میریزه(sm2)
(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این با چه نرم افزاریه امیر ؟ کدوم آلبومنقل قول:
نشنیدم تا الان ! بعد این نرم افزاره ؟ لینکشو بده دمت گرمنقل قول:
در ضمن باز مال تو خوبه که تا 74 میره من چی بگم که از 32 تا 64 متغیره تازه الانم که مالیده ست (sm1)
منم خدایی دارم (sm50)
پس این چیه اولش زده 74 ؟نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حالا با خود آپلودی بوی تو سایت امتحان کردی ببینی اون یه مقدار بالاترهنقل قول:
آخه مال منم با نرم افزار که میزنم همین 43 تا 55 .... ولی از خود سایت میزدم تا 64 میرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاتل بگیر بابا .....4g بگیر یه بار واسه همیشه 300 تومن میدی مودم در عوض سرعتش خیلی خوبه
دیگه فایده نداره با این نت کوفتی سر کرد
filezila برا آپلود سایت خوبه ..
رایگانم هس ..
مخابرات ریده س برا منم همینقده 70 80 به زور ..
آسیا ماسیا نداری (sm2)نقل قول:
اصن تو چرا رفتی از مخابرات سرویس گرفتی ؟! (sm70)مخابرات بلانسبت از خودش کوسکش تر خودشهنقل قول:
در کل بت تسلیت میگم امیر (sm2)
وقت داری یه آموزش به ما بدی ؟ امیر یا سینجول
اینو چطور از کجا میشه آپ کرد ... جایی که نوشته پورت چی باید بزنم
بكپيد باووو
(sm2)(sm2)
تو چرا همش نصف شبا سروکله ت پیدا میشه ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر شب بیا دیوث یه خورده صفا کنیم ...اینجا هم با محفلت نورانی بشه (sm2)
سینجول امیر نمیتونه آموزش بده تو یه آموزش بده به ما
صدیقه خانم ؟! (sm51)
(sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كمتر زر بزن ديوث
من اگه مريض نبودم الان بايد رو كار ميبودم(sm2)
این الان شوخی بود یا جدی ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا و تعریف کن حالا ! (sm2)