(sm59)هیچ تیمی تو دنیا مث هوادارای من یو نیستننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)هیچ تیمی تو دنیا مث هوادارای من یو نیستننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته بازی سختتاتون مونده حالا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم هواپیما از کجا اورده بودن ؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هواپیما به کنار ...چه جور اجازه دادن
هواپیما از اینایی بود که تو اموزشگاهها هستن یا کرایه میدن دور بزنننقل قول:
اجازشو توش موندم والا
6 بازیمون رو دیدی با کیا بوده؟؟ جدول هم نگاه کن (sm120)نقل قول:
البته ما پارسالم مشکلمون با همین تیمای ته جدولی در حال سقوط بود و الا همه مدعیا رُ بردیم و باخت نداشتیم اصن (sm120)
امسال ولی همین تیمای ته جدولی هم داریم میزنیم با اختلاف یه قول خود مورینیو بازی رُ میکشیم (sm174)
فک کنم مدیرعامل ویارئال منچستریه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایول پس اصفهانی هم البوم در راه داره (sm111)
(sm70)دو ماه بعد البوم بی واژه اینو گفت این مصاحبه هم دفه سومه تو مهر داره میزنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بازیهای امسالتونو جز با سیتی وقت نکردم ببینم (sm120)نقل قول:
امسال که قهرمانید
تولیگ قهرمانان هم بایرن ریده ,یووه تیم نیست بقیه هم مالی نیستن یا ماییم یا شما که ایشالله ماییم (sm120)
باع (sm120)نقل قول:
گفتم چقدر اشناست (sm2)
کلا هر جا این گشاد خان باشه امیدی بهش نمیره البوم بعد محسنم بعیده تا اخر بمونه (sm17)