شنیده ها حاکی از این هستن که شیخ به مرحله ای ازکــ.ووووون گشادیرسیده که ناخن انگشتای پاش بلندتر از انگشتاش شدن !! :|
نمایش نسخه قابل چاپ
شنیده ها حاکی از این هستن که شیخ به مرحله ای ازکــ.ووووون گشادیرسیده که ناخن انگشتای پاش بلندتر از انگشتاش شدن !! :|
صابر آهنگ شهاب رمضان رو گرفتی ؟
آره ، بسیار دوسش دارم شهاب رمضان رو (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز داشتم از باشگاه میومدم یه دفعه یه ماشین بوق زد اومد جلوم ایستاد داد زدم گفتم ماشین نمیخوام مرسی یه دفعه یه پسره لبخند زنان پیاده شد حساب کردو رفت :|
هیچی دیگه تا خونه یورتمه میرفتم
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به رو خودت نیار (sm120)
ﺁﻩ
ﻫﺰﺍﺭ ﺳﺨﻦ ﻣﯿﮕﻮﯾﯽ
ﺗﺎ ﺳﺨﻦِ ﻋﺸﻖ ﻧﮕﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ ..
- ﻣﺤﻤﻮﺩ ﺩﻭﻟﺖ ﺁﺑﺎﺩﯼ
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم به روی خودم نمیارم که، رسما به روی خودش دارم میارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره به یه تفاهم اهنگی رسیدیم ، تبریک میگم ایشالله همه ساله بشی ، تا باشه از این تفاهم ها ، عیدت مبارک اصن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من برم که دارم از دست میرم ، شبتون آروم رفقا (sm127)